Αναδρομικό επίδομα ανεργίας για τους εργαζόμενους του ναυπηγείου του Νεωρίου

Newsroom
04/06/2021 15:48
 
 
 

«Πράξη απόδοσης δικαιοσύνης και ουσίας» χαρακτήρισαν ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. του Εργοστασιακού Σωματείου Εργαζομένων του Νεωρίου κ.κ. Χατζαντώνης και Ρηγούτσος, αντίστοιχα, την καταβολή αναδρομικού επιδόματος ανεργίας στους εργαζόμενους του ναυπηγείου.

Σε ευχαριστήρια επιστολή τους, οι δυο εκπρόσωποι των εργαζομένων ευχαρίστησαν τον Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ και πρώην Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, τον Γενικού Δ/ντη Απασχόλησης του ΟΑΕΔ κ. Δημήτρη Μπουγιακλή, αλλά και τον ΟΑΕΔ Σύρου για την συμβολή τους και τη συνεργασία τους, προκειμένου να δοθούν περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια ευρώ στους εργαζόμενους.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια, με δεδομένη και αποδεδειγμένη την καταλυτική βοήθεια, την θέληση και την αποφασιστικότητα του Βουλευτή Κυκλάδων και πρώην Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη, του Γενικού Δ/ντη Απασχόλησης του ΟΑΕΔ κ. Μπουγιακλή Δημήτρη, αλλά και την άψογη συνεργασία του ΟΑΕΔ Σύρου, ικανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων του ναυπηγείου μας για αναδρομικό επίδομα ανεργίας για τα έτη που υπήρξαν εγκλωβισμένοι και ουσιαστικά άνεργοι.

Μια πράξη απόδοσης δικαιοσύνης και ουσίας, που θα μοιράσει σε εργαζόμενους πόσα που θα ξεπεράσουν στο σύνολο τους τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική μας οικονομία.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

(Visited 90 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*