Στο Λιμεναρχείο και την ΑΕΝ Σύρου ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ποιοι ήταν οι σταθμοί της υπηρεσιακής του επίσκεψης

Newsroom
05/06/2021 17:47
 
 
 

Υπηρεσιακή επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε χθες ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Γκίζη Ιάκωβο, καθώς και τον Λιμενάρχη Σύρου Πλωτάρχη Λ.Σ. Βαμβακούση Ιωάννη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε την 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Λιμεναρχείο Σύρου, τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και συνομίλησε με τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός, επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και συναντήθηκε με τον Διοικητή Πλοίαρχο Λ.Σ. Καραμήτσα Παναγιώτη και το προσωπικό της Σχολής και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τους, ενώ επιθεώρησε τους χώρους εκπαίδευσης και φοίτησης των σπουδαστών.

Ο κ. Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη των Υπηρεσιών και τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, καθώς και με Διευθυντικά στελέχη της Διοίκησης του ναυπηγείου Onex Neorion Shipyards S.A., με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*