Η Σύρος συμμετείχε στην απεργία της 10ης Ιουνίου για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Newsroom
10/06/2021 22:04
 
 
 

Περισσότεροι από άλλες φορές (όχι όμως τόσοι όσοι θα έπρεπε λόγω αυτών που διακυβεύονται με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη), ήταν οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της 10ης Ιουνίου.

Εργαζόμενοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων), δάσκαλοι, καθηγητές, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αλλά και εργαζόμενοι στον τομέα παροχής υπηρεσιών φύλαξης συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, όπου και διάβασαν ψηφίσματα με τα οποία καταδίκαζαν απερίφραστα το αντεργατικό νομοσχέδιο “έκτρωμα” (όπως όλοι τους το χαρακτήρισαν), το οποίο πρόκειται να νομιμοποιήσει τον “εργασιακό μεσαίωνα”.

Στη συνέχεια, έκαναν πορεία στο παραλιακό μέτωπο της Ερμούπολης και στους δρόμους του ιστορικού κέντρου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του νομοσχεδίου.

(Visited 67 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.