Το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» συμμετέχει διαδικτυακά στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2021

Newsroom
16/06/2021 11:44
 
 
 

Μια ξεχωριστή συναυλία με έργα για εκκλησιαστικό όργανο και τρομπόνι παρουσιάζει τη Δευτέρα 21 Ιουνίου το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ», στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2021.

Η σύμπραξη του Γιάννη Καΐκη (τρομπόνι) και του Χρήστου Παρασκευόπουλου (εκκλησιαστικό όργανο) αναμένεται να αναδείξει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μουσικό αποτέλεσμα, που προκύπτει από τη συνεργασία των χάλκινων πνευστών με το εκκλησιαστικό όργανο, έναν συνδυασμό που έχει εμπνεύσει σημαντικούς μουσικοσυνθέτες όλων των εποχών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου (Σαν Τζώρτζη), χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, στις 8:00 μ.μ. από τις σελίδες του Φεστιβάλ ΑΝΩ σε YouTube και Facebook.

Η πράξη «Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου Άνω Σύρου ΑΝΩ» είναι ενταγμένη στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD-LEADER/Ομάδα Τοπικής Δράσης «Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε.»/Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές/Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων/Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020/Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχεδιασμός αφίσας: Κώστας Καταγάς
Οπτική ταυτότητα Φεστιβάλ: Φρειδερίκος Ρούσσος / Syrostoday

LINK για τις διαδικτυακές μεταδόσεις: https://livestream.anofestival.gr/

ΑΝΩ TV SPOT: https://www.youtube.com/watch?v=bxze3VcXP-s

Για περισσότερες πληροφορίες: www.anofestival.gr

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*