Γ.Ν. Σύρου: Εγκεκριμένοι Κανονισμοί Λειτουργίας για 10 Τμήματα

Newsroom
09/07/2021 09:14
 
 
 

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύνταξης Κανονισμών Λειτουργίας Τμημάτων του Νοσοκομείου ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Η συγγραφή, σύνταξη και οριστικοποίηση των Κανονισμών Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Μάιο του 2021, εν μέσω πανδημίας και αφορά στα εξής Τμήματα: Καρδιολογικό, Μαιευτικό – Γυναικολογικό, Παθολογικό, ΤΕΠ, Χειρουργικό, Αιμοδοσία, ΜΑΦ, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Παιδιατρικό και ΚΕΦΙΑΠ.

Στη συνέχεια, τα σχέδια Κανονισμών έλαβαν την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Γ.Ν. Σύρου – Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου και της 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου, ενώ είναι ήδη, διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (https://vardakeio.gr/regulations/).΄

Οι εγκεκριμένοι Κανονισμοί Λειτουργίας των ανωτέρω Τμημάτων είναι απαραίτητα εργαλεία εκπαίδευσης προσωπικού στις διαδικασίες του Νοσοκομείου, μέσα ελέγχου ποιότητας και πράξεων των Τμημάτων και, εν γένει, διασφαλίζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους και στους επισκέπτες των Κυκλάδων.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στα μέλη των ομάδων εργασίας σύνταξης των Κανονισμών για την επιστημονική εργασία τους, επισημαίνοντας ότι «πλέον των νοσηλευτικών καθηκόντων τους, απέδειξαν για μια ακόμη φορά την υψηλή επιστημονική επάρκεια και ετοιμότητα τους» και πρόσθεσε ότι «η προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου είναι διαρκής και προς όλες τις κατευθύνσεις».

(Visited 93 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*