Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Σύρο (φώτος)

Newsroom
23/07/2021 14:13
 
 
 

Ικανοποιημένος από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα λιμάνια εμφανίστηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη Σύρο.

 

Τον κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος ταξίδεψε με ταχύπλοο, υποδέχθηκαν στο λιμάνι της πρωτεύουσας των Κυκλάδων η Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου, Λιμένων, ο Γ.Γ. Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Λιμενάρχης Σύρου Γιάννης Βαμβακούσης, ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ιάκωβος Γκίζης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης, ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων Μιχάλης Παράβαλος.




Όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο Υπουργός, εδώ και μία εβδομάδα – οπότε το Λιμενικό Σώμα ανέλαβε την τήρηση των περιοριστικών μέτρων, καθώς και τη διενέργεια των σχετικών ελέγχων – δεν έχει επιτραπεί η επιβίβαση σε περισσότερα από 4.500 άτομα, γεγονός που αποδεικνύει, σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, ότι οι έλεγχοι αυτοί αποδίδουν.



«Εμείς αυτό που ζητάμε, είναι η συνεργασία των επιβατών, την παρουσία τους 1 ½ ώρα τουλάχιστον πριν την αναχώρηση του πλοίου τους, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού» επισήμανε σχετικά ο κ. Πλακιωτάκης.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός περπάτησε ως το κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου είχε προγραμματιστεί σύσκεψη, παρουσία τοπικών θεσμικών και παραγωγικών φορέων, με θέμα την ενίσχυση της νησιωτικής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση των υποδομών, αλλά και της ναυτικής εκπαίδευσης.


(Visited 129 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*