Γ.Ν. Σύρου: «Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας επί τιμή» ο Μιχάλης Ζόρπας

Newsroom
23/07/2021 18:14
 
 
 

Την ανακήρυξη του Μιχάλη Ζόρπα (τέως Συντονιστή Διευθυντή Χειρουργικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο») ως «Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας επί τιμή» ανακοίνωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Την απονομή του τίτλου εισηγήθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικητής του Γ.Ν. Σύρου Μιχάλης Ζουλουφός κατά τη συνεδρίαση της 19ης Ιουλίου 2021, σε αναγνώριση της πολυετούς και πολυσχιδούς υπηρεσίας του κ. Ζόρπα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο νησί της Σύρου και στις Κυκλάδες. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,.

«Επί 36,5 έτη, ο κ. Ζόρπας υπηρέτησε με ζήλο από όλες τις διαθέσιμες θέσεις ευθύνης του Νοσοκομείου. Χιλιάδες οι επεμβάσεις που πραγματοποίησε ως Χειρουργός, επί πολλά έτη Διευθυντής και Συντονιστής Διευθυντής Τμήματος, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, εκτελών χρέη Διοικητή και πλείστοι άλλοι οι ρόλοι που εκπλήρωσε στο έπακρο. Αφυπηρέτησε στις 30 Ιουνίου 2021. Η, εν γένει, παρουσία του κ. Ζόρπα ας αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα στους νέους συναδέλφους του και να βρει άξιους μιμητές» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σύρου.

(Visited 152 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*