Windsurfing Summer Class από τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Newsroom
26/07/2021 13:44
 
 
 

Το Windsurfing Summer Class, έναν κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στο άθλημα της ιστιοσανίδας (Windsurf), ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων απευθύνεται κυρίως σε νέες ηλικιακές ομάδες που έχουν λίγη ή καθόλου εμπειρία με το άθλημα και είναι μία ιδανική ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσει κάποιος το άθλημα ή να εξελιχθεί σε αυτό. Ειδικότερα, απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 7 ετών και άνω και τα μαθήματα θα γίνονται ανά ηλικιακή κατηγορία (παιδικά – εφήβων – ενηλίκων) και σε ολιγομελή group 2-4 ατόμων.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται σε ειδική τοποθεσία στην Παραλία Βούλγαρη της Ποσειδωνίας (Σύρος). Για όλα τα μαθήματα θα παρέχεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός, όμως μπορεί να γίνεται χρήση και του ατομικού εξοπλισμού του μαθητή εφόσον εκείνος διαθέτει.

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής: Γνώσεις κολύμβησης και ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο

Έναρξη: 2/8/2021
Διάρκεια μαθημάτων: 1 ώρα
Σύνολο μαθημάτων: 10

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, στο τηλέφωνο 22810-88666, ή στο e-mailcontact@nosyrou.gr

Σημειώνεται ότι τα πρακτικά μαθήματα θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες της θάλασσας, ενώ θα τηρούνται και τα οριζόμενα από την ομοσπονδία υγειονομικά πρωτόκολλα.

(Visited 190 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*