4 αθλητές πόλο του Ν.Ο. Σύρου θετικοί στον Covid-19 – Τέθηκαν σε καραντίνα 10 ημερών

Newsroom
27/07/2021 13:51
 
 
 

Τέσσερις αθλητές της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου εντοπίστηκαν να είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές συμμετείχαν στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας στον Όμιλο Αττικής το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Ιουλίου 2021 κατόπιν αρνητικού rapid test.

Όπως ανακοίνωσε ο Ν.Ο. Σύρου, οι συγκεκριμένοι αθλητές είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών και προαστίων και έχουν ήπια συμπτώματα, έχουν ενημερώσει τον ΕΟΔΥ και έχουν τεθεί – κατόπιν οδηγιών – σε απομόνωση 10 ημερών.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Ν.Ο.Σ., ελέγχθηκαν εκ νέου προληπτικά όλα τα μέλη της ομάδας, ενώ αποφασίστηκε η αναστολή όλων των προπονήσεων και δραστηριοτήτων της ομάδας τουλάχιστον μέχρι χθες, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, οι αθλητικές εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα, καθώς και οι ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες πρωταθλήματος.

«Η διοίκηση του Ν.Ο. Σύρου, έχοντας την πλήρη συναίσθηση της υγειονομικής και κοινωνικής διάστασης των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προφυλάσσει προληπτικώς τους αθλητές της, τις οικογένειες τους, τους υπαλλήλους της και για το λόγο συμμορφώνεται πλήρως με όλες τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα των οργάνων της πολιτείας» καταλήγει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*