Σε αγγλόφωνο ιατρικό περιοδικό η ανακήρυξη του Γ.Ν. Σύρου σε «πρότυπο ψηφιακό νοσοκομείο»

Newsroom
02/08/2021 12:59
 
 
 

 

Τη δημοσίευση άρθρου στην αγγλόφωνη έκδοση Ιουλίου 2021 του περιοδικού του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πράσινων και Υγιών Νοσοκομείων (Europe GGHH MemberJuly 2021 Newsletter) ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο».

Το άρθρο αφορά στην ανακήρυξη του Νοσοκομείου, από το Υπουργείο Υγείας και τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, σε «πρότυπο ψηφιακό Νοσοκομείο» και στην εκδήλωση της 28ης Μαΐου 2021, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου εξέφρασε την ικανοποίησή της προς τον Διευθυντή της Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Νικόλαο Τρίτζαλη, προς τον κ. Δημήτριο Ρούσσο (Προϊστάμενο Αυτοτελούς Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής), την κα Άννα Καμπάνη (Υπεύθυνη Έργων ΕΣΠΑ), καθώς και προς τα στελέχη του Αυτοτελούς Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής και του Οικονομικού Τμήματος για την άψογη συνεργασία προς την ολοκλήρωση των Πράξεων.

Το περιοδικό διανέμεται σε 3.000 στελέχη των 108 Νοσοκομειακών-Μελών του Δικτύου, σε μηνιαία βάση.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου εδραιώνει την παρουσία του, εκτός των ορίων της Σύρου, και προβάλλει το έργο του διεθνώς, με μηδενικό οικονομικό κόστος» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης της υγειονομικής μονάδας της Σύρου.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*