Το «ευχαριστώ» του Πέτρου Ραουζαίου προς την ΟΝΕΧ για την κάλυψη αναγκών της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου

Newsroom
20/08/2021 17:40
 
 
 

Τις ευχαριστίες του προς την ΟΝΕΧ εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος, με αφορμή δωρεά της εταιρείας.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του, ο κ. Ραουζαίος «πλέκει το εγκώμιο» της ΟΝΕΧ και προσθέτει ότι η στενή σχέση μεταξύ Νεωρίου και Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου θα συνεχιστεί, επ’ ωφελεία των δημοτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Ραουζαίου:

Με το παρών θέλω να εκφράσω ως Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Άνω Σύρου την ευγνωμοσύνη και τα θερμά μου ευχαριστήρια προς την ONEX ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ για την άμεση και θετικότατη ανταπόκρισή της στο αίτημά μου και στη ΔΩΡΕΑ 3 επαγγελματικών VHF για τις ανάγκες κάλυψης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον οικισμό της Άνω Σύρου, αλλά και στην κάλυψη και άλλων αναγκών της Κοινότητας.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται εμπράκτως η μεγάλη εταιρική κοινωνική ευθύνη και η διάθεση προσφοράς προς την τοπική μας κοινωνία!!!!

Δεν είναι μόνο οι εκατοντάδες θέσεις εργασίας που προσφέρει στους συντοπίτες μας και η σίγουρη εργασία τους (το κυριότερο απ’ όλα) αλλά και οι αμέτρητες και συνεχείς Δωρεές που αδιάκοπα προσφέρει στο νησί μας!!!!

Η στενή σχέση που εγκαινιάστηκε μεταξύ ONEX NΕΩΡΙΟ και Κοινότητας Άνω Σύρου θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά και στο «εγγύς» μέλλον επ’ ωφελεία των συνδημοτών μας!

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*