Στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Newsroom
23/09/2021 16:32
 
 
 

Το Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου ήταν ο δεύτερος σταθμός της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη και του επιτελείου της στο νησί.

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, η κα Μενδώνη κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο, όπου την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Λειβαδάρας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αληφραγκής.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε εκ νέου σύσκεψη στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον κ. Λειβαδάρα να κάνει αναφορά σε έργα και παρεμβάσεις (τόσο στην Ερμούπολη, όσο και στην Άνω Σύρο) που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού και τα οποία αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις λόγω της γραφειοκρατίας που υπάρχει σε θέμα αδειοδοτήσεων κλπ.

Από την πλευρά της, η Υπουργός δεν συμμερίστηκε την άποψη του Δημάρχου, ενώ αιφνιδίασε τους παριστάμενους προτείνοντας την μετατροπή του Λοιμοκαθαρτηρίου (που καταρρέει) στα Λαζαρέττα σε μουσείο.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.