Αγιασμός για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους από τον Μητροπολίτη Σύρου

Newsroom
24/09/2021 15:47
 
 
 

Μετά από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, παρουσία Εισαγγελέων, Αντεισαγγελέων και Δικαστών, του Προέδρου και Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου, καθώς και Δικαστικών Υπαλλήλων.


Ο Δωρόθεος Β’, αφού ευχαρίστησε τον κ. Φιφλή για την ευγενική πρόσκλησή του, αναφέρθηκε στα πρόσωπα των Δικαστών, οι οποίοι – όπως τόνισε – διακρίνονται για την ευγένεια, το ήθος, τον πολιτισμό και τη νομική τους κατάρτιση, τα οποία με ικανοποίηση εισπράττει καθημερινά η τοπική κοινωνία, και τους συνεχάρη για το έργο και την προσφορά τους προς αυτήν. Καλωσόρισε, ωσαύτως, τους νεοτοποθετηθέντες στη Σύρο Δικαστικούς και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους.


Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Μητροπολίτης Σύρου έγινε δεκτός στο Γραφείο τους από τον νέο Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου κ. Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου και την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κα Ουρανία Λαμπροπούλου.


(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 111 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*