Νίκος Λειβαδάρας: «Πολλαπλά κερδισμένη η Σύρος από το καλοκαίρι του 2021»

Newsroom
27/09/2021 15:52
 
 
 

Την άποψη ότι η Σύρος κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της πανδημίας και να βγει πολλαπλά κερδισμένη και στη δεύτερη τουριστική σαιζόν υπό συνθήκες covid-19 εξέφρασε ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Λειβαδάρας.

Στο μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο κ. Λειβαδάρας έκανε λόγο για σύμπραξη της δημοτικής αρχής και της επιχειρηματικής κοινότητας της Σύρου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα η φετινή επισκεψιμότητα να αγγίξει το 90% του 2019, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα ότι και η θερινή περίοδος του 2022 θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας και με υψηλότερες πληρότητες.

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Λειβαδάρα έχει ως εξής:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και με τη τουριστική σεζόν 2021 να βαίνει σιγά – σιγά προς το τέλος, επιχειρώντας έναν σύντομο απολογισμό, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουμε ότι η Σύρος μας, με τις συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας, ανταπεξήλθε στις προκλήσεις των καιρών και της πανδημίας και βγήκε πολλαπλά κερδισμένη και στη δεύτερη τουριστική σεζόν υπό συνθήκες covid-19.

Η φετινή επισκεψιμότητα, η οποία αγγίζει το 90% του 2019, μιας χρονιάς ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, μας γεμίζει αφενός με αισιοδοξία και αφετέρου με ευθύνη. Πλέον και με την αρωγή μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών συμβούλων, της Toposophy Limited Gr, με την οποία ο Δήμος μας έχει συμβληθεί, αλλά και με την ανανέωση της εμπιστοσύνης μας στη μεγαλύτερη εταιρεία προώθησης και προβολής προορισμών την Marketing Greece S.A., ευελπιστούμε ότι η σεζόν 2022 θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας και με υψηλότερες πληρότητες.

Για τον λόγο αυτό, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, εργαζόμαστε με κοινό στόχο την καθιέρωση της Σύρου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*