European Cirrus Rally 2021: Στον χάρτη του αεροπορικού τουρισμού και η Σύρος

Newsroom
04/10/2021 15:43
 
 
 

Στη διαδρομή του European Cirrus Rally 2021 εντάχθηκε η Σύρος, κατόπιν ενεργειών του αντιδημάρχου Τουρισμού Παναγιώτη Κουταβά, σε συνεργασία και με την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων, την αρωγή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.), του Αερολιμενάρχη Σύρου, καθώς και του προσωπικού του αεροδρομίου «Δημήτριος Βικέλας».

Το European Cirrus Rally 2021 αποτελεί μια εκδήλωση με στόχο τη διάδοση και την ανάπτυξη του αεροπορικού τουρισμού στην Ελλάδα, ενός είδους θεματικού τουρισμού που αφορά κυρίως σε επισκέπτες υψηλού εισοδήματος. Ο στόχος αυτός συμβαδίζει με τον στόχο επέκτασης της τουριστικής περιόδου (μέσω της αξιοποίησης όλων των χαρακτηριστικών και των υποδομών του νησιού) που επίσης έχει θέσει ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Στο αεροδρόμιο της Σύρου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού υποδέχθηκε τα πληρώματα των μονοκινητήριων αεροσκαφών, καθώς επίσης και τον α’ Αντιπρόεδρο και β’ Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων Γιώργο Τσιπριάνη και Χρήστο Λεοντόπουλο, τους οποίους καλωσόρισε θερμά μαζί με παράγοντες της Σύρου.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την παρουσία τους, την ευγενική τους προσφορά και την υποστήριξή τους, τους επιχειρηματίες Τυροκομείο «Ζωζεφίνο», Γιάννη Σιγάλα (Syra Beer), Λουκουμοποιείο Κόκκαλη και το κατάλυμα Syros Soul Luxury Suites.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*