Φωτιά καίει στην περιοχή του Κοσσίνι στην Τήνο

Newsroom
08/08/2023 12:00
 
 
 

 

Φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στην περιοχή Κοσσίνι στα δεματοποιημένα απορρίμματα της Τήνου. Έγκαιρα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσίας του νησιού.

Συνεχίζεται η καύση μέχρι αυτή την ώρα.

Οι καπνοί της φωτιάς έχουν φτάσει τόσο σε χώρια του νησιού όσο και στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρίσκονται, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού με δέκα (10) πυροσβέστες, μια υδροφόρα του Δήμου Τήνου 20 τόνων και τρία οχήματα έργου έως τώρα.

Ανακοίνωση της Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή – Κελλιά Τήνου

Η φωτιά στο Κοσσίνι, δυσχεραίνει την αποκομιδή των κάδων και δεν επιτρέπει την απόθεση νέων σκουπιδιών στον χώρο δεματοποίησης.

Η μοναδική μας ελπίδα να είναι καθαρό το νησί και μην δούμε εικόνες ξέχειλων κάδων με σκουπίδια είναι η ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων κάθε νοικοκυριού και κάθε επιχείρησης.

Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους και τουρίστες του νησιού μας να διαχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα και να τα απορρίπτουν καθαρά και συμπιεσμένα στους σωστούς κάδους ανακύκλωσης.

Κάνουμε έκκληση στους επιχειρηματίες της Τήνου να συλλέγουν χωριστά τα ανακυκλώσιμα των επιχειρήσεών τους, να τα συμπιέζουν και αν είναι δυνατόν να τα φέρνουν στην έδρα της ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 150 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*