Ο Παναγιώτης Κροντηράς νέος δήμαρχος Τήνου

Newsroom
09/10/2023 19:55
 
 
 

 

Στη θέση του δημάρχου Τήνου επανέρχεται ο Παναγιώτης Κροντηράς ο οποίος αναδείχθηκε νικητής των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στο νησί των Κυκλάδων.

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» του Παναγιώτη Κροντηρά, έλαβε ποσοστό 45,25% και εξασφάλισε την εκλογή της με 11 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Κροντηράς διετέλεσε ο πρώτος δήμαρχος του ενιαίου δήμου Τήνου την περίοδο 2011 – 2014, στο παρελθόν υπήρξε δήμαρχος του πρώην δήμου Εξωμβούργου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τήνου.

Ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Τήνος Δύναμη Δημιουργίας» Γιάννης Σιώτος, θα συνεχίσει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο, καθώς έλαβε ποσοστό 35,23% καταλαμβάνοντας 5 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Η Αναστασία Ψάλτη με το συνδυασμό «Αλλάζουμε» έλαβε 10,11% και 2 έδρες ενώ ο Πέτρος Κουσουνάδης με το «Κοινό Τηνίων» με 6,47% και μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο. Στην πέμπτη θέση η Άννα Μαραβέλια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου» που έλαβε ποσοστό 2,94%, χωρίς να κερδίσει έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 912 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*