Τήνος: Κοινή πρόσκληση επάρχου και δημάρχου για συνάντηση και συζήτηση σχετικά με την Πολεοδομική Μεταρρύθμιση

Newsroom
15/01/2024 22:01
 
 
 

 

Κοινή πρόσκληση για συνάντηση και συζήτηση σχετικά με την Πολεοδομική Μεταρρύθμιση εξέδωσαν η έπαρχος και ο δημάρχου Τήνου.

Συγκεκριμένα, η έπαρχος Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου και ο δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, προσκαλούν όλους σε μία κοινή συνάντηση εργασίας προκειμένου να διατυπωθούν με σαφήνεια οι θέσεις και οι απόψεις που πρέπει να τεθούν υπόψη του αρμόδιου υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θοδωρή Σκυλακάκη, κατά τη σύνταξη του σχεδίου νόμου, για την Πολεοδομική Μεταρρύθμιση, το οποίο άμεσα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση ώστε στη συνέχεια να δρομολογηθεί η ψήφισή του.

Επειδή ήδη έχει ξεκινήσει η ευρύτερη συζήτηση για το ως άνω σχέδιο νόμου αλλά και επειδή θα εμπεριέχονται και διατάξεις που αφορούν άμεσα την Τήνο, όπως η εκτός σχεδίου δόμηση, η οικοδομική αρτιότητα αγροτεμαχίων κ.ά., η παρουσία όλων των εμπλεκόμενων και μη, κρίνεται απαραίτητη και ουσιώδης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τήνου, (οδός Μεγαλόχαρης 24), την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00 και θα είναι ανοικτή για το κοινό της Τήνου.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα ο δήμαρχος του νησιού στις 5 Ιανουαρίου έχει αποστείλει στον υπουργό περιβάλλοντος και άλλους συναρμόδιους φορείς επιστολή επισημαίνοντας τα σημεία και τις λεπτομέρειες που αφορούν το νησί της Τήνου σχετικά με την επιχειρούμενη Πολεοδομική Μεταρρύθμιση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 58 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*