Ο Δήμος Τήνου ακούει τους πολίτες: Ένας νέος κύκλος διαλόγου ξεκινά σε όλα τα χωριά του νησιού

Newsroom
13/02/2024 20:53
 
 
 

 

Μετά τον κύκλο διαλόγου, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον εμπλουτισμό του προγράμματος της επόμενης δημοτικής περιόδου, η νέα δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Κροντηρά ξεκίνησε νέο κύκλο επισκέψεων και συζητήσεων με τους κατοίκους, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Τήνου.

«Ο Δήμος Τήνου γίνεται πιο “ανοιχτός” στο διάλογο με την κοινωνία και ακούει τον πολίτη!» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τήνου που ενημερώνει ότι η αρχή έγινε από τις κοινότητες Πανόρμου και Καλλονής με τη συμμετοχή Δημάρχου και αντιδημάρχων σε ανοιχτές συνεδριάσεις των Τοπικών Συμβουλίων.

Η άμεση επαφή με τους πολίτες και ο ανοιχτός διάλογος συνεχίστηκε στην Δ.Ε. Τριαντάρου και Αγίας Βαρβάρας όπου παρευρέθηκε ο Παναγιώτης Κροντηράς με μέλη της δημοτικής του ομάδας για να ακούσει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων αλλά και του τοπικού συμβουλίου.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή οι κάτοικοι μπόρεσαν να εκφράσουν με αμεσότητα όλα όσα απασχολούν τα χωριά τους, έχοντας την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις και απόψεις, να μεταφέρουν προβληματισμούς και παράπονα για θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα τους αλλά και να συζητήσουν για αναπτυξιακά έργα της περιοχής τους.

Ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες σε σχέση με προβλήματα που αφορούν την καθαριότητα, την ύδρευση και τον ηλεκτροφωτισμό των χωριών, με τη νέα Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο να δεσμεύεται για δρομολόγηση λύσεων.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς επανέλαβε τη δέσμευσή του για επαναλαμβανόμενες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της δημοτικής του θητείας σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Τήνου καθώς όπως υπογράμμισε αποτελεί και προγραμματική δέσμευση της παράταξης του για ανοιχτές διαδικασίες και διάλογο με τους πολίτες, αναδεικνύοντας έτσι και την αποκέντρωση αλλά και ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει κάθε περιοχή.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*