Ντροπή! Εν μέσω συναγερμού για τον κορωνοϊό ξεκινούν εργασίες για τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο;

Όχι στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Τήνο
Newsroom
19/03/2020 10:28
  •  
  •  
  •  

 

Κι όμως, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού και την παγκόσμια αγωνία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν και να προχωρήσουν σε κάτι που γνωρίζουν ότι είναι αντίθετο ένα ολόκληρο νησί!

Ο λόγος για την Τήνο και την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Πράσσα, που όπως φαίνεται η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, βρήκε την ευκαιρία τώρα που οι Τηνιακοί όπως και όλοι οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και δεν μπορούν να αντιδράσουν, να ξεκινήσουν τις εργασίες.

Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη, όμως την πληροφορία μετέφερε με σκληρή δήλωση του ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος:

Μόνο ντροπή για την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΠΕ

Πληροφορούμαι ότι σε μία στιγμή όπου όλη η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας και όπως είπε ο πρωθυπουργός «έχουμε πόλεμο» η εταιρεία επέλεξε να ξεκινήσει τις εργασίες για την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών.

Δε θέλω πραγματικά να το πιστέψω αλλά εάν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε δεν έχουμε απλώς ανθρώπους που ενδιαφέρονται αποκλειστικά μόνο για το κέρδος αλλά και ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται πραγματικά ποια είναι η σημερινή συγκυρία.
Στη ζωή, όλοι μας μπορεί να έχουμε διαφορές και αντιπαραθέσεις, υπάρχουν όμως κοινές αρχές και αξίες που διαφυλάσσουν την κοινωνική συνοχή.

Τελικά κάποιοι επιλέγουν το δρόμο του αυτοεξευτελισμού και της παραβίασης κάθε έννοιας ηθικής.
Πραγματικά δεν αξίζουν τίποτα παρά μόνο μια κουβέντα. Ντροπή σας…

(Visited 1,417 times, 1 visits today)