Προκήρυξη διαγωνισμού για τον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου των Υστερνίων

Newsroom
06/05/2020 13:12
 
 
 

 

Διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός Επαρχιακής Οδού Οικισμού Υστερνίων» στην Τήνο προκήρυξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 176.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η εργολαβία αφορά στην εγκατάσταση ιστών οδοφωτισμού (ύψους 5μ.) και φωτιστικών σωμάτων παραδοσιακού τύπου (τεχνολογίας LED, ισχύος περίπου έως 71 W) για τον πλήρη φωτισμό της επαρχιακής οδού.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η προθεσμία εκτέλεσής του είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης με τον ανάδοχο.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 26/05/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 02/06/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

(φωτό: tinostoday.gr)

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*