Επίσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Μπιζά στην Τήνο

Newsroom
15/10/2020 17:28
 
 
 

Επίσκεψη εργασίας στην Τήνο πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων Κώστας Μπιζάς.

Εκεί, συνοδευόμενος από την την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη, επισκέφτηκαν:

α) την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγαλόχαρη Τήνου» του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και συζήτησαν με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βιδάλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Πολατσίδη και τον Διευθυντή Γεώργιο Γρηγοράκη,

β) το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου πραγματοποιούνται οι διανομές των επισιτιστικών προϊόντων και

γ) το Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης Τήνου, όπου συναντήθηκαν με τον Αρχιερατικό Επίτροπο πάτερ Γεώργιο Φανερό.

Μετά το πέρας των επαφών του, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στέκεται αρωγός στις Μονάδες και τους φορείς που προσφέρουν τις κοινωνικές τους υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας. Σε μια ιδιαίτερη φάση, λόγω της πανδημίας, οφείλουμε να συμπεριφερθούμε με υπευθυνότητα και την απαιτούμενη ωριμότητα για να δώσουμε τις λύσεις που ζητάει η κοινωνία μας».

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*