«Και εγένετο φως» στην επαρχιακή οδό των Υστερνίων – Χρηματοδότηση και εκτέλεση του έργου από την Περιφέρεια

Newsroom
18/01/2021 4:01
  •  
  •  
  •  

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την ανάδοχο εταιρεία «Ν & Σ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», η εργολαβική σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της επαρχιακής οδού του οικισμού των Υστερνίων στην Τήνο.

Το συγκεκριμένο έργο (συνολικού προϋπολογισμού ύψους 176.000€) αφορά στην τοποθέτηση ιστών με φωτιστικά σώματα LED και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να περαιώσει το σύνολο των εργασιών 6 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Το έργο εκτελείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία ανέλαβε την εκπόνηση της μελέτης, τη δημοπράτησή του, την επίβλεψη των εργασιών και την χρηματοδότησή του.

Αναφερόμενος στην υλοποίηση του έργου, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: «Ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα της Κοινότητας διασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες για τους χρήστες (οδηγούς και πεζούς) του οδικού δικτύου των Υστερνίων. Μετά το πρόσφατο έργο οδοποιίας που υλοποιήθηκε στο νησί, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Τήνου, όπου για πολλά χρόνια δεν είχαν γίνει παρεμβάσεις και σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις».

Από την πλευρά της, η Έπαρχος Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου δήλωσε για το έργο:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, γιατί ικανοποίησαν άμεσα το αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας, του Συλλόγου και των κατοίκων των Υστερνίων, το οποίο τους μετέφερα και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο χρονικό περιθώριο της συμβατικής υποχρέωσης υλοποίησης του έργου, θα έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της επερχόμενης τουριστικής περιόδου».

(φωτό: tinostoday.gr)

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post