Σύνδεσμος απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγόμενων: Διαδικτυακή Γενική Συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Newsroom
22/01/2021 12:59
 
 
 

 

Την 42η Γενική Συνέλευση σε συνδυασμό με την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει -διαδικτυακά- ο Σύνδεσμος των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου Καταγόμενων, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19 το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε η Ετήσια Γενική Συνέλευση να γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00, μέσω Τηλεδιάσκεψης, που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Zoom, YouTube και Facebook.

Μπορείτε να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη είτε ως συμμετέχων (έχετε τη δυνατότητα να λάβετε το λόγο κατά τη διάρκεια της), είτε ως απλός θεατής.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στην εκδήλωση ως συμμετέχων;

Κατεβάζετε την εφαρμογή Zoom (πατήστε εδώ) και προχωρείτε σε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας Zoom Client for Meetings.
• Ακολουθείτε τις οδηγίες για δωρεάν εγγραφή, παρέχοντας το email σας
• Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση, μέσω πλατφόρμας Zoom βρίσκεται εδώ – και θα ενεργοποιηθεί την ημέρα της εκδήλωσης

Διαχειριστής της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης θα είναι ο Βασίλης Σιγάλας, ο οποίος θα έχει την πλήρη εικόνα και έλεγχο για το ποιος εισέρχεται ή εξέρχεται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα διεξαχθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την εκδήλωση ως απλός θεατής;

• Η εκδήλωση θα προβληθεί live μέσω Facebook (απαιτείται δημιουργία λογαριασμού) και YouTube (δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού)
• Ο σύνδεσμος (link) θα κοινοποιηθεί την ημέρα της εκδήλωσης

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Α. Βασιλόπιτα 2021. Τελετή κοπή πίτας, Καλωσόρισμα και σύντομος χαιρετισμός προέδρου και επισήμων. Έφυγαν από κοντά μας το 2020. Έπαινος νέων φοιτητών.

Β. 42η Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα:

– Εκλογή τριμελούς προεδρείου.
– Απολογισμός πεπραγμένων 2020.
– Οικονομικός απολογισμός 2020.
– Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής επί των οικονομικών πεπραγμένων 2020.
– Απαλλαγή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2020.
– Προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις 2021.
– Ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν το χωριό μας.

Γ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (άρθρο 10 καταστατικού)
Δε θα διεξαχθούν εκλογές. Βάσει της ΚΥΑ ΦΕΚ 5770 Β/29.12.2020 η θητεία των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων παρατείνεται μέχρι 30.4.2021.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*