Κορωνοϊός: Πρόγραμμα εμβολιασμού για τους μόνιμους κατοίκους της Τήνου

Newsroom
14/04/2021 15:17
 
 
 

Την έναρξη των διαδικασιών για τον προγραμματισμό μαζικού εμβολιασμού μονίμων κατοίκων της Τήνου άνω των 18 ετών ανακοίνωσε ο Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος.

Σύμφωνα με τον κ. Σιώτο, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός εντός του Μαΐου.

Η εξέλιξη αυτή “δικαιώνει τις συντονισμένες προσπάθειές μας να ζητήσουμε μέσω παρεμβάσεων, συναντήσεων και επιστολών προς τις αρμόδιες αρχές να εμβολιαστεί μαζικά ο πληθυσμός μας πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου” δήλωσε ο Δήμαρχος, ο οποίος κάλεσε τους Τηνιακούς να προσέλθουν στον εμβολιασμό έτσι ώστε να θωρακίσουν την προσωπική τους, αλλά και τη δημόσια υγεία, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς τους επισκέπτες του νησιού ότι η Τήνος είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Τέλος, ο κ. Σιώτος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Υπουργους Υγείας, Ναυτιλίας, Τουρισμού και κυρίως τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν απέναντι στο δίκαιο αίτημα του νησιού.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*