«Και ο ένας και ο άλλος» – Στη Σαντορίνη τα γυρίσματα του νέου video clip της Βασιλικής Κατερίνη (εικόνες)

Βασιλική Κατερίνη
Newsroom
01/05/2022 14:23
 
 
 

 

Στο μαγικό νησί της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το νέο video clip της Βασιλικής Κατερίνη «Και ο ένας και ο άλλος», σε στίχο και μουσική του Ματθαίου Γιαννούλη.

Βασιλική Κατερίνη

Με φόντο το μοναδικό τοπίο του Κυκλαδίτικου νησιού, το μπλε του ουρανού και της θάλασσας, τα κάτασπρα παραδοσιακά σοκάκια, τους τρούλους των εκκλησιών και το διεθνούς φήμης μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, εκτυλίσσεται μια καλοκαιρινή ιστορία αγάπης, που περιγράφεται στο 6ο προσωπικό τραγούδι της Βασιλικής.

Βασιλική Κατερίνη

Τα γυρίσματα για το νέο video clip της ταλαντούχας ερμηνεύτριας του νησιώτικου τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν από την ABOVE και τον Ευθύμιο Μικέ.

Η δροσερή παρουσία και η γλυκιά φωνή της Βασιλικής στο νέο της τραγούδι με την «υπογραφή» στο στίχο και τη μουσική του «μετρ» των επιτυχιών του νησιώτικου Ματθαίου Γιαννούλη σε συνδυασμό με τις ειδυλλιακές εικόνες από τη μοναδική Σαντορίνη και τις λήψεις του «Above productions» υπόσχονται ένα υπέροχο αποτέλεσμα και μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στο χώρο του νησιώτικου.

Βασιλική Κατερίνη

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα αγαπήσετε και αυτό το τραγούδι, θα το ακούτε και θα το βλέπετε ξανά και ξανά…

Βασιλική Κατερίνη «Και ο ένας και ο άλλος»… Έρχεται σύντομα κοντά σας…

Βασιλική Κατερίνη Βασιλική Κατερίνη

(Visited 3.238 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*