Τι έκαναν στη Νάξο η Μυρσίνη, η Αγορίτσα και ο Λευτέρης από τις Άγριες Μέλισσες; (video+φώτος)

Newsroom
05/09/2022 23:49
 
 
 

 

Στη Νάξο πέρασαν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου οι γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Κατερίνα Διδασκάλου (Μυρσίνη), Μαρία Αντουλινάκη (Αγορίτσα) και Δημήτρης Τσικλής (Λευτέρης).

Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής

Αιτία της επίσκεψής τους η βράβευση της Κατερίνας Διδασκάλου από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, αλλά και η αγάπη τους για το νησί το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται.

γιορτή πατάτας γιορτή πατάτας

Δίπλα στην Κατερίνα Διδασκάλου η καλή της φίλη «Αγορίτσα» Μαρία Αντουλινάκη, που με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο πλάι της αλλά και ο ανερχόμενος ηθοποιός Δημήτρης Τσικλής που τον απολαύσαμε στις «Άγριες μέλισσες» στο ρόλο του Λευτέρη, γιου του Μεγαρίτη.

Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής

Οι τρεις ηθοποιοί συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της ΕΑΣ στο πλαίσιο του Food Experience Patata Naxos που διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών όπου κατά τη διάρκεια της γιορτής το Σάββατο το βράδυ η Κατερίνα Διδασκάλου βραβεύτηκε για την προσφορά της στον πολιτισμό και στην προβολή της Νάξου.

Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής

Η κ. Διδασκάλου συγκινημένη παρέλαβε το βραβείο της από δύο δίδυμα κοριτσάκια τονίζοντας, την αγάπη της για το νησί ενώ μίλησε και για το ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του MEGA, που θα συμμετέχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν και έχει τον τίτλο «Μαύρο Ρόδο».

Στο νέο σήριαλ την Κατερίνα Διδασκάλου θα τη δούμε σε έναν «κόντρα» ρόλο από αυτό της μοχθηρής Μυρσίνης Σεβαστού, αφού θα υποδυθεί την ηγουμένη μοναστηριού στην Κρήτη.

Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες ήταν στην Κρήτη και μάλιστα μέσα στο μοναστήρι του οποίου θα υποδυθεί την ηγουμένη, ώστε να δει τη μοναχική ζωή από κοντά, να ενημερωθεί από τις μοναχές ώστε να μπει στο νέο της ρόλο.

Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής

Η κ. Διδασκάλου, όμορφη και ιδιαίτερα γοητευτική όπως πάντα, εμφανίστηκε με ένα summer φόρεμα, σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ, συνομίλησε με τον κόσμο, φωτογραφήθηκε μαζί τους …ενώ δε δίστασε να χορέψει και νησιώτικα!

Φυσικά οι ηθοποιοί εκμεταλλεύτηκαν την επίσκεψή τους στο νησί και χαλάρωσαν έστω και για λίγο, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και τις όμορφες παραλίες του νησιού.

Διδασκάλου, Αντουλινάκη Τσικλής γιορτή πατάτας γιορτή πατάτας

(Visited 838 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*