Πώς Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον μπορεί να είναι αδέρφια – Η ιστορία που αποκαλύφθηκε στην Πάρο

Newsroom
24/04/2023 12:22
 
 
 

 

Ο Γούντι Χάρελσον επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του Μάθιου Μακόναχι ότι μπορεί να είναι αδέλφια και ζήτησε να γίνει ένα τεστ DNA, παρά τον δισταγμό του νικητή των Όσκαρ να το κάνει.

Ο 61χρονος ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια επί του θέματος κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Late Show With Stephen Colbert μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στο White Plumbers, Justin Theroux, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Harrelson είπε ότι το ενδεχόμενο να είναι αδέρφια με τον Μακόναχι ήρθε για πρώτη φορά στο μυαλό τους μετά από μια συζήτηση με τη μητέρα του McConaughey, Mary Kathlene McCabe σε διακοπές τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο.

«Λοιπόν, απλά θα πω ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή τη σκέψη, επειδή μιλήσαμε με τη μητέρα του Μάθιου, και μας ενημέρωσε μια φορά. Θέλω να πω, αυτό είναι τρελό. Ήμασταν στην Ελλάδα και βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν ξέρω, ανέφερα κάτι για τύψεις. Και είπα: “Ξέρετε, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει”. Και ενώ γνώριζα την μητέρα του Μάθιου πολύ καιρό, μου λέει: ‘Ήξερα τον πατέρα σου’. Και ήταν εκείνα τα κενά που βρήκα λίγο ανησυχητικά ή ενδιαφέροντα», ανέφερε ο Γούντι Χάρελσον.

Κατόπιν ο Χάρελσον συνέχισε: «Τη χρονιά της γέννησή του [Μακόναχι], εννέα μήνες πριν, ήταν σε διάσταση από τη σχέση της με τον υποτιθέμενο πατέρα του, τον Τζιμ».

Tην αποκάλυψη για το ενδεχόμενο να είναι αδέρφια με τον Xάρελσον, έκανε για πρώτη φορά ο Μακόναχι στο podcast «Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa», λέγοντας ότι έχει απροθυμία να κάνει τεστ DNA. Ωστόσο ο Χάρελσον δεν έχει ακριβώς τις ίδιες επιφυλάξεις.

Είπε: «Θέλουμε να κάνουμε ένα [τεστ DNA], αλλά για εκείνον είναι πολύ πιο μεγάλη υπόθεση. Εννοώ ότι αισθάνεται σαν να χάνει τον πατέρα του. Αλλά εγώ του λέω, όχι, κερδίζεις έναν διαφορετικό πατέρα και έναν αδελφό».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mάθιου Μακόναχι, είχε στο παρελθόν μοιραστεί τις υποψίες του ότι η μητέρα του Mary είχε σεξουαλική επαφή με τον πατέρα του Χάρελσον, αφού έκανε ένα αινιγματικό σχόλιο ότι γνώριζε τον εκλιπόντα κατάδικο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PopCulture (@popculture)


Και ένα στιγμιότυπο των μακροχρόνιων φίλων Μάθιου και Γούντι που δημοσιεύτηκε το 2019, δείχνει μια τρελή ομοιότητα!

Ο Μάθιου παραδέχτηκε ότι το σχόλιο της μητέρας του για τον πατέρα του Γούντι, ο οποίος πέθανε στη φυλακή το 2007, τον ώθησε να διερευνήσει το οικογενειακό του ιστορικό, αλλά είναι απρόθυμος να κάνει τεστ DNA.

«Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Γούντι. Τα παιδιά του με φωνάζουν θείο Μάθιου. Και βλέπεις φωτογραφίες μας και η οικογένειά μου πιστεύει ότι σε πολλές φωτογραφίες του είμαι εγώ. Aπό την άλλη, η οικογένειά του νομίζει ότι σε πολλές φωτογραφίες μου είναι εκείνος».

Ο πρωταγωνιστής του Interstellar πρόσθεσε σε ένα podcast: «Κοιτάξτε, είναι λίγο πιο εύκολο για τον Γούντι να πει, “Ελάτε, ας κάνουμε [τεστ DNA]”. Είναι λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί μου ζητάει να πάρω το ρίσκο να πω: “Για μισό λεπτό, προσπαθείτε να μου πείτε ότι ο μπαμπάς μου μπορεί να μην είναι ο μπαμπάς μου μετά από 53 χρόνια που το πίστευα;”. Έχω λίγο περισσότερο βάρος στο παιχνίδι».


Ποιος ήταν ο πατέρας του Γούντι Χάρελσον και ενδεχομένως του Μάθιου Μακόναχι

Ενώ ο πατέρας του Γούντι, Charles, πέθανε πριν από 16 χρόνια στο κελί του από καρδιακή προσβολή, η μητέρα του, Diane Lou Oswald, είναι ακόμα ζωντανή.

Ο Τσαρλς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον θανάσιμο πυροβολισμό του δικαστή Γουντ Τζούνιορ στο Σαν Αντόνιο του Τέξας το 1979 και ο Γούντι τον επισκεπτόταν τακτικά μέχρι τον θάνατό του σε ηλικία 69 ετών.

Για τον πατέρα του, ο Γούντι δήλωσε: «Είναι ένας από τους πιο ευφράδεις, πολυδιαβασμένους και γοητευτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Τον βλέπω ως κάποιον που θα μπορούσε να είναι περισσότερο φίλος από κάποιον που ήταν πατέρας».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάθιου Μακόναχι είχε δηλώσει πως «κάναμε κάποια μαθηματικά και ανακαλύψαμε ότι ο πατέρας του Γούντι ήταν σε άδεια την ίδια εποχή που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είχαν το δεύτερο διαζύγιό τους. Στη συνέχεια, υπάρχουν πιθανές αποδείξεις και μέρη στο δυτικό Τέξας όπου μπορεί να υπήρξε μια συγκέντρωση, ή μια συνάντηση, ή μια στιγμή».

Ο Matthew και ο Woody θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με τις οικογένειές τους στη νέα σειρά του Apple TV+.

 

Πηγή: bovary.gr

(Visited 472 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*