Survivor All Star: Οι 4 παίκτες που θα βρεθούν στο Γαλάτσι – Πότε επιστρέφουν

Newsroom
29/06/2023 09:59
 
 
 

 

Μετά από έξι σχεδόν μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο οι τελευταίοι παίκτες και ο παρουσιαστής του «Survivor All Star» περιμένουν με αγωνία την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Έξι μήνες σχεδόν διήρκεσε η παραμονή των παικτών του «Survivor All Star» στον Άγιο Δομίνικο. Από την επομένη της Πρωτοχρονιάς, όταν αναχώρησαν για το νησί της Καραϊβικής, έως σήμερα περισσότεροι από 26 παίκτες έδωσαν την μάχη για μια θέση στο «βάθρο» που θα στηθεί τις επόμενες ημέρες στο Γαλάτσι, όπου θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός.

Όμως το ταξίδι τελείωσε. Στον Άγιο Δομίνικο τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίοι κάτοικοι της καλύβας, οι άνθρωποι της παραγωγής και ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζονται για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Το σαββατοκύριακο επιστρέφει η αποστολή από τον Άγιο Δομίνικο, ώστε οι τέσσερις φιναλίστ και ο παρουσιαστής να έχουν την ευκαιρία να δουν τους δικούς τους ανθρώπους και να ξεκουραστούν πριν από την τελευταία «δοκιμασία». Να θυμίσουμε ότι ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου ενώ την Τρίτη 11 Ιουλίου θα δούμε τον μεγάλο τελικό.

Οι 4 παίκτες του «Survivor All Star» που πάνε Γαλάτσι

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο θα είναι της Στέλλας Ανδρεάδου, γεγονός που αποδεικνύει ότι το deal Μπάρτζη – Κατσούλη λειτούργησε άψογα.

Οι τέσσερις που θα τεθούν στην κρίση του κοινού στην τελευταία φάση του παιχνιδιού θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 385 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*