Η Στέλλα Κονιτοπούλου στο «JUST THE 2 OF US» (video)

Newsroom
18/02/2024 19:50
 
 
 

 

Πρεμιέρα έκανε χθες Σάββατο το βράδυ το «JUST THE 2 OF US» στον ALPHA, το πολυαναμενόμενο μουσικό σόου που μας κρατάει συντροφιά τα Σαββατόβραδα τα τελευταία χρόνια με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Στην κριτική επιτροπή για ακόμη μία χρονιά ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή.

Στην παρουσίαση των ζευγαριών που θα διαγωνίζονται κάθε Σάββατο για να κερδίσουν το βραβείο του νικητή, περίμενε μια έκπληξη τους τηλεθεατές. Όπως είπε και ο Νίκος Κοκλώνης το φετινό «JUST THE 2 OF US» θα έχει άρωμα Αιγαίου και πολύ νησιώτικο τραγούδι καθώς μία από τις διαγωνιζόμενες θα είναι η Στέλλα Κονιτοπούλου με τον παρτενέρ της Χρήστο Κούτρα.

Η Στέλλα και ο Χρήστος στην πρώτη τους εμφάνιση ερμήνευσαν το τραγούδι «Θα με θυμηθείς μωρό μου» αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή η οποία δεν μπορούσε να μην εκφράσει την εκτίμηση και το θαυμασμό που έχει στο πρόσωπο της Στέλλας. Κάποιοι από τους κριτές μάλιστα μίλησαν και για την περίοδο που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με την Στέλλα ενώ αναφέρθηκαν και στην μεγάλη κυρά του Αιγαίου, Ειρήνη Λεγάκη-Κονιτοπούλου.

Λίγο μετά την εμφάνισή της, η Στέλλα ξεσήκωσε το πλατό με μερικές από τις επιτυχίες της παρασέρνοντας και την κριτική επιτροπή να σηκωθεί να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί της.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 433 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*