Συνέντευξη της Εύης Κουλκουβίνη στο naxostimes.gr: Το πάθος για τη μουσική και η επίσκεψη στη Νάξο

Εύη Κουλκουβίνη
Newsroom
20/03/2024 22:01
 
 
 

 

Στο πλαίσιο μιας αποκλειστικής συνέντευξης για το naxostimes.gr στο Νίκο Σκορδιαλό, η αγαπημένη τραγουδίστρια Εύη Κουλκουβίνη μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της από τον κόσμο της μουσικής και την πορεία της στον χώρο της ψυχαγωγίας. Από τα παιδικά της χρόνια στην Εύβοια, όπου ξεκίνησε τη μουσική της πορεία, μέχρι τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» και την εμφάνισή της στη Νάξο, η Εύη μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και εμπειρίες.

Από τις αρχικές επιρροές της μέχρι την επιλογή της να ακολουθήσει τη μουσική καριέρα, η Εύη αποκαλύπτει τα πάθη της και τις φιλοδοξίες της για το μέλλον. Μας μιλάει επίσης για την εμπειρία της στο «The Voice», τη συνεργασία της με μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά και για την αγάπη της για το κολύμπι.

Εύη Κουλκουβίνη

Σε ποια ηλικία κατάλαβες πώς σου άρεσε το τραγούδι και ξεκίνησες να ασχολείσαι; Μίλησε μας λίγο για τα παιδικά σου χρόνια.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάθος με την μουσική γενικότερα. Από τα πέντε μου χρόνια ξεκίνησα ωδείο στο χωριό μου στην Εύβοια και θυμάμαι να καταπιάνομαι με κάθε δραστηριότητα που αφορούσε την μουσική και το τραγούδι, ωστόσο πιο επαγγελματικά ασχολήθηκα στα δεκαέξι μου.

Είχες κάποιον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια σαν πρότυπο;

Στο ξεκίνημα μου δεν είχα κάποιο πρότυπο που να με επηρέασε γιατί είχα πολλές επιρροές και προσπαθούσα να πάρω από όλους τους καλλιτέχνες ότι μπορούσα για να πετύχω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, πράγμα που κάνω ακόμα. Αυτή την περίοδο έχω επιλέξει να έχω πολλές επιρροές από την Άννα Βίσση.

Εύη Κουλκουβίνη

Πέρα από το τραγούδι, πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο; Τι σου αρέσει να κάνεις; Έχεις κάποιο χόμπι;

Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να μου αρέσει το κολυμβητήριο.

Το «THE VOICE» σε βοήθησε στην πορεία σου αργότερα; Θα είχες αρκετές προτάσεις λογικά μετά.

Όταν ήμουν στο «THE VOICE» ήταν ταυτόχρονα και η περίοδος της πανδημίας Covid 19 οπότε τα πράγματα δεν ήταν τόσο ιδανικά για εμένα. Ωστόσο στάθηκα τυχερή αφού μετά από μια σειρά τυχαίων γεγονότων που πυροδότησε το «THE VOICE» βρέθηκα να τραγουδάω στο Romeo Plus στην Πάτρα.

Μίλησε μας λίγο για την εμπειρία σου στο «THE VOICE OF GREECE». Πώς ήταν να συνεργάζεσαι και να βλέπεις από κοντά τόσο μεγάλους και άξιους καλλιτέχνες;

Η εμπειρία μου στο «THE VOICE» ήταν πραγματικά παρά πολύ όμορφη και νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που γνώρισα από κοντά καταξιωμένους καλλιτέχνες που θαυμάζω εδώ και χρόνια.

Υπήρξε ποτέ κάποια δύσκολη στιγμή στην πορεία σου μέχρι τώρα ή κάποια δύσκολη συνεργασία, που να σε έκανε να σκεφτείς πως θέλεις να τα παρατήσεις;

Εννοείται πως υπήρξαν δύσκολες στιγμές και πάντα θα υπάρχουν αλλά τίποτα δεν με σταματάει από το να πετύχω αυτό που πραγματικά θέλω.

Εύη Κουλκουβίνη

Η εμφάνιση στην Νάξο πώς προέκυψε;

Χαχαχα, ήταν εντελώς τυχαίο! Αλλά χαίρομαι πολύ που προέκυψε γιατί ήταν μια αξέχαστη εμπειρία!

Πώς σου φάνηκε το νησί μας; Τι σου άρεσε; Το είχες επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν;

Δεν είχα ξανά επισκεφθεί την Νάξο στο παρελθόν και η αλήθεια είναι πως δεν πρόλαβα να την χαρώ όσο ήθελα. Ωστόσο ότι πρόλαβα να δω ήταν πανέμορφο και πολύ γραφικό. Θα ξαναέρθω σίγουρα!

Το κοινό της Νάξου πώς σου φάνηκε;

Ο κόσμος της Νάξου με υποδέχθηκε πολύ θερμά. Ήταν φιλόξενοι, ορεξάτοι και είχαν διάθεση να παραβρεθούν στο live μου κάτι που έκανε εμένα και την ομάδα μου να περάσουμε τέλεια!

Θυμάσαι να είχες ποτέ από κάποιον κάποια ακραία αντίδραση θαυμασμού;

Δεν θα έλεγα ότι έχω ζήσει κάτι τόσο ακραίο μέχρι στιγμής. Κάτι που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι ένας κύριος που ανέβηκε στην πίστα, μου έδωσε λουλούδια, ένα φιλί στο μάγουλο και κατέβηκε.

Με ποιόν γνωστό καλλιτέχνη/καλλιτέχνιδα θα ήθελες πάρα πολύ να συνεργαστείς κάποια στιγμή στο μέλλον;

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση διότι είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους και να αποκτήσω εμπειρίες μαζί τους on stage.

Εύη Κουλκουβίνη

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια; Τι είναι αυτό που θα ήθελες να έχεις πετύχει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο;

Μου αρέσει πολύ αυτό με το οποίο έχω επιλέξει να ασχοληθώ και δουλεύω κάθε μέρα γι’ αυτό οπότε ευελπιστώ σε μερικά χρόνια να έχω καταφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που έχω αυτή την στιγμή τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτήν την περίοδο που μπορεί να σε ακούσει ο κόσμος;

Αυτή την περίοδο εμφανίζομαι στην μπουάτ στην Πάτρα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια; Τι ετοιμάζεις για το καλοκαίρι;

Συζητούνται διάφορα όμορφα πράγματα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 522 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*