Eurovision 2024: Η Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν

Newsroom.
10/05/2024 00:36
 
 
 

Η Μαρίνα Σάττι πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο και πάει την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε το κοινό στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision, ξεσηκώνοντας την αρένα του Μάλμε με το «Ζάρι». Η τραγουδίστρια απέδειξε για ακόμη μία φορά τις φωνητικές τις ικανότητες και αποθεώθηκε από τους φαν της Eurovision τόσο εντός, όσο και εκτός αρένας, στα social media.

Οι φαν της Eurovision την καταχειροκρότησαν και τραγουδούσαν μαζί της το κομμάτι, επευφημώντας την κατά τη διάρκειά του. Η πρωτότυπη επιλογή του μονοπλάνου, που έδινε την αίσθηση πως οι τηλεθεατές είναι σαν να παρακολούθησαν την εμφάνιση σε live από το κινητό τους, αλλά και των 3D γραφικών που πλαισίωσαν την σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής, απογείωσαν την εμφάνιση της.

Μαζί της στον τελικό πάει μεταξύ άλλων η συμμετοχή της Ελβετίας με το Nemo, που ήταν εξαρχής μέσα στην πεντάδα των στοιχημάτων για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου, η Ολλανδία αλλά και το Ισραήλ.

Eurovision 2024: Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision
Λετονία
Αυστρία
Ολλανδία
Νορβηγία
Ισραήλ
Ελλάδα
Εσθονία
Ελβετία
Γεωργία
Αρμενία

Eurovision 2024: Οι προβλέψεις των στοιχηματικών πριν την έναρξη του β’ ημιτελικού

Σύμφωνα με το επίσημο site των φαν της eurovisionworld.com, οι υπόλοιπες δέκα χώρες που θα περνούσαν απόψε στον τελικό της 11ης Μαΐου, ήταν η Ολλανδία, η Ελβετία, η Ελλάδα, η Αρμενία, το Ισραήλ, η Νορβηγία, η Γεωργία, το Βέλγιο, η Αυστρία και η Εσθονία.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 131 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*