“Ανεβασμένα” και τα σούπερ μάρκετ στη Μύκονο (βίντεο)

admin
27/03/2015 17:28
 
 
 

Η Μύκονος δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο μέρος στον κόσμο διότι είναι 24 ώρες το 24ωρο στην πρίζα και όσοι την επισκέπτονται ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει: Διασκέδαση μέρα και νύχτα, δυνατά beat, celebrities, χορός στην άμμο, στα μπαρ μέχρι και στο σούπερ μάρκετ! Ναι, καλά διαβάσατε. 

 

Στο νησί των Ανέμων άνοιξε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που θυμίζει περισσότερο κλαμπ. Ο χώρος είναι μινιμαλιστικά διακοσμημένος και οι πελάτες κάνουν τα ψώνια τους ακούγοντας μουσική που επιλέγει dj, ενώ στους τοίχους υπάρχει γιγαντοοθόνη που προβάλλει το πρόγραμμα του Fashion Tv. 

Τι πιο ωραίο να περιμένεις στην ουρά και να ακούς μελωδίες που σε ανεβάζουν ή να «χαζεύεις» όμορφα κορίτσια και αγόρια να παρελαύνουν στις διεθνείς πασαρέλες της μόδας.

Σκοπός της οικογένειας Κονταράτου που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων και ποτών από το 1970 και εμπνεύστηκε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο, είναι εκτός από την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων, η όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, άνετη και διασκεδαστική εξυπηρέτηση των πελάτων. Στα συν του μαγαζιού συγκαταλέγεται και η κάβα που φιλοξενεί σπάνιες συλλογές κρασιών και ποτών.

{youtube}9j9Zf3CmhiI{/youtube}

Πηγή: protothema.gr

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*