Στη Μύκονο γιόρτασε το Πάσχα το ζευγάρι Ρέμος και Μπόσνιακ

admin
14/04/2015 21:54
 
 
 

Στην αγαπημένη τους Μύκονο πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την δύο μηνών κόρη τους Ελένη.

Το ζευγάρι που το ευνόησε ο καιρός και χαλάρωσε με τις ηλιόλουστες μέρες, έπαιξε κρυφτό με τους παπαράτσι στην Ψαρού, στο Nammos, το μαγαζί όπου συχνάζουν, αλλά και την Μεγάλη Παρασκευή στο μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής στην Άνω Μερά, που παρακολούθησαν την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.

Όσοι τους συνάντησαν μιλάνε για ένα όμορφο ζευγάρι, τη γλυκύτητα και την τρυφερότητα του Αντώνη Ρέμου προς τη σύντροφο του, ενώ ο τραγουδιστής έψελνε μαζί με τους υπόλοιπους πιστούς.

Η κάμερα, όμως, τους «συνέλαβε»  στην Αναστάσιμη Λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου, που παρακολούθησαν στην Παναγία την Πανάχρα στην Χώρα της Μυκόνου να ανταλλάσσουν το φιλί της αγάπης την ώρα της Ανάστασης. 

{youtube}5cGOpJ2fdY0{/youtube}

Μετά το τέλος της λειτουργίας το ζευγάρι δείπνησε στο εστιατόριο Κουρσάρος, αν και ο Αντώνης, ως γνήσιος χαζομπαμπάς αποφάσισε να φύγουν γρήγορα γιατί δε θέλει να αφήνουν χωρίς εκείνους την κόρη τους για πολλή ώρα. 

 

Πηγή: THE TOC

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*