Στη Νάξο η Δέσποινα Βανδή για γυρίσματα του «My Greece»

Newsroom
02/10/2020 15:03
 
 
 

 

Στη Νάξο βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες που κάνει γυρίσματα για νέο επεισόδιο του «My Greece» που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο OPEN.

Στο «My Greece» η Δέσποινα Βανδή μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου.

Συνοδοιπόρος της, ο chef και culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα.

Δέσποινα Βανδή, Βαγγέλης Δρίσκας, Κώστας Καπετανίδης και το συνεργείο της εκπομπής την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκαν στην Ταβέρνα «Τζώννης» στο Σαγκρί Νάξου απόλαυσαν ναξιώτικες νοστιμιές και φωτογραφήθηκαν παρέα με τον ιδιοκτήτη Νίκο Τρανούδη…

Το Σαγκρί όπως φαίνεται έκλεψε την καρδιά της Δέσποινας και σήμερα τα γυρίσματα μεταξύ άλλων έγιναν στο Ναό της Δήμητρας όπου η διάσημη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δε δίστασε να τραβήξει μια σέλφι και να την ποστάρει στα social media.

Ωστόσο, η Δέσποινα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram video-story την παραλία της Αγίας Άννας με τη σημείωση «#naxos … Ως μια άλλη Σειρήνα που σε καλεί…».

Και ραντεβού την Κυριακή… στην Κύθνο

Στο «My Greece» αυτή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Δέσποινα Βανδή αναλαμβάνει να ξεναγήσει τον Αργύρη Αγγέλου στην Κύθνο και να του αποκαλύψει όλες τις ομορφιές του νησιού.

Το ταξίδι ξεκινά από την πιο διάσημη παραλία του νησιού, την ξακουστή «Κολώνα». Στη συνέχεια περπατούν στα καλντερίμια της Χώρας, ενώ λίγο αργότερα η Δέσποινα φορά την ποδιά, κάθεται στον τροχό του αγγειοπλάστη και μαθαίνει την παραδοσιακή τέχνη του νησιού. Για να ανακαλύψει τα μυστικά του πεντανόστιμου θυμαρίσιου μελιού της Κύθνου, η Δέσποινα ντύνεται και μελισσοκόμος.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα λαχταριστό σπαγγέτι με σκορπίνα, κάπαρη και κρασί και μαζί με τη Δέσποινα δοκιμάζουν ξεχωριστά πιάτα της τοπικής γαστρονομίας που μαγείρεψαν για εκείνους οι γυναίκες του νησιού.

(Visited 2.775 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*