Θεοφανία Παπαθωμά: Η «Βιολέτα» είναι κομμάτι του εαυτού μου

Θεοφανία Παπαθωμά
Newsroom
03/02/2021 15:14
 
 
 

 

Είναι πανέμορφη, ταλαντούχα ηθοποιός, υπέροχη μητέρα και αυτό που λέμε δυναμική γυναίκα … Ο λόγος για τη Θεοφανία Παπαθωμά ή όπως μας συστήνεται μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» «Βιολέτα».

Η Θεοφανία Παπαθωμά μιλάει στο naxostimes.gr και το Νίκο Σκορδιαλό και μας περιγράφει τη «Βιολέτα», μας λέει ποια ίσως να είναι η κατάληξή της στις «Άγριες Μέλισσες», για την πιο δυνατή στιγμή στο σήριαλ, αλλά και εάν θα παντρευτεί τελικά με το Μιλτιάδη…

Μας αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζουν ο σύζυγός της Γρηγόρης Πετράκος και τα παιδιά της το ρόλο της στο σήριαλ ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τα όσα τελευταία έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άσκηση βίας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έχετε επισκεφτεί ποτέ τη Νάξο; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας για το νησί;

Έχω επισκεφτεί τη Νάξο μία φορά! Θυμάμαι ότι είχε πολύ ωραίες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Είναι ένα πολύ όμορφο νησί και θα ήθελα να ξανάρθω κάποια στιγμή. Έχω έναν πολύ καλό φίλο που κατάγεται από τη Νάξο… Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος να ξανάρθω!

Πώς και πού σας βρήκε το 2021;

Στο σπίτι μας οικογενειακά, στη δουλειά μας, στολισμένο δέντρο, γλυκά, φαγητά, τζάκι, όμορφες στιγμές, κρασάκια με φίλους. Δύο πίτες κέρδισα, δύο φλουριά… το λες και μεγάλο γούρι!

Είχαμε χρόνια να σας δούμε στην τηλεόραση… Πώς αποφασίσατε να επανέλθετε;

Ένεκα των συνθηκών ήταν η ώρα μου να επιστρέψω! Αφιερώθηκα αρκετά χρόνια στα παιδιά, αλλά την τέχνη μας δεν πρέπει να την αφήνουμε!

Θεοφανία Παπαθωμά

Πρωταγωνιστείτε σε ένα ακόμα σήριαλ με τεράστια επιτυχία… Μιλήστε μας για τη «Βιολέτα»…

Η Βιολέτα είναι μια δίκαιη και ηθική γυναίκα, πολύπαθη αλλά δεν το βάζει κάτω. Είναι σύμβολο θηλυκότητας, πίστης και ηθικής. Είναι ντόμπρα και ειλικρινής. Την αγαπώ. (γέλια)

Έχετε κοινά σημεία;

Πολλά! Εγώ την έφτιαξα με δικά μου υλικά οπότε είναι κομμάτι του εαυτού μου.

Πώς τη φαντάζεστε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς…

Παντρεμένη, ευτυχισμένη, με παιδιά, όπως πρέπει να είναι κάθε γυναίκα!

Θεοφανία Παπαθωμά

Αυτό που θα μείνει αξέχαστο στους τηλεθεατές είναι η σκηνή με τη Βιολέτα να γυρνάει στο Διαφάνι χωρίς τα ρούχα της…

Δυνατή σκηνή. Κορυφαία, δραματική…

Η δική σας «μοναδική» σκηνή από τη σειρά ποια είναι;

Η παραπάνω. Μου άρεσε πολύ.

Πώς σας φαίνεται που μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» ζείτε σε μια τόσο διαφορετική εποχή;

Μου αρέσει. Είμαι γυναίκα εποχής εγώ. Ήθελα να κάνω ένα σήριαλ εποχής καιρό τώρα.

Η Βιολέτα κρύβει και αυτή τα μυστικά της… Δώστε μας ένα μικρό δείγμα από αυτά που θα δούμε προσεχώς…

Η Βιολέτα δεν κρύβει πολλά μυστικά γιατί είναι ευθύς και ντόμπρος άνθρωπος, ειλικρινής και τα λέει έξω από τα δόντια! Δεν θα εμφανίσει κάποια έκπληξη, προς το παρόν και από όσο ξέρω…

Θεοφανία Παπαθωμά

Θα τον παντρευτεί τελικά το Μιλτιάδη;

Κανονικά θα έπρεπε να παντρευτεί τον Μιλτιάδη! Αυτή η σχέση πρέπει να έχει αίσιο τέλος γιατί είναι και οι δύο πολύπαθοι και πρέπει να βρουν το αποκούμπι τους, την ηρεμία τους.

Τι λένε οι πληροφορίες σας για τη σειρά, θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν;

Νομίζω ότι όλοι θέλουμε να συνεχίσει τρίτη χρονιά και οι τηλεθεατές και εμείς που τη φτιάχνουμε… Αυτό εξαρτάται από το κανάλι και τους σεναριογράφους μας, αν έχουν ιδέες… νομίζω ότι και του χρόνου θα είμαστε παρεούλα!

Θεοφανία Παπαθωμά

Τι σας λέει ο σύζυγός σας για το ρόλο σας στις «Άγριες Μέλισσες»;

Τον έχουν πρήξει τον άνθρωπο με αυτό το ρόλο αλλά νομίζω ότι χαίρεται γιατί ακούει πολύ όμορφα σχόλια και για μένα και για το ρόλο οπότε θα πρέπει να είναι χαρούμενος!

Τα παιδιά σας;

Στα παιδιά μου αρέσει το σίριαλ πολύ, εντάξει τα μικρά δε θέλουν πολύ να πηγαίνω στο γύρισμα, αλλά νομίζω ότι τους αρέσει κιόλας που η μαμά είναι στην τηλεόραση και κάνει αυτό το ρόλο! Νομίζω έχει και για αυτά πλάκα!

Εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων, πώς περνάτε το χρόνο σας;

Ασχολούμαι με τα παιδιά αρκετές ώρες, βλέπουμε φίλους, κάνουμε καμιά βόλτα, τη γυμναστική μας… Τώρα είμαστε περιορισμένοι λόγω lockdown, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και αυτά που κάναμε παλιά…

Θεοφανία Παπαθωμά

Τηλεόραση βλέπετε; Τι σας αρέσει;

Δεν έχω χρόνο δυστυχώς, δε βλέπω πολλά πράγματα και τη σειρά τη βλέπω όποτε μπορώ στο web.

Όλα αυτά τα χρόνια που είστε στο χώρο της υποκριτικής έχετε πέσει θύμα λεκτικής, σωματικής ή ψυχολογικής βίας; Με το Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν; Πώς ήταν η συνεργασία σας;

Ευτυχώς, εγώ ήμουνα τυχερή, μπορείς να πεις, ή απλώς έβλεπα τις κακοτοπιές και τις απέφευγα… Δεν έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης ούτε έχω συνεργαστεί με τους παραπάνω κυρίους, τη γλίτωσα.

Έχετε γίνει μάρτυρας σε παρόμοια περιστατικά;

Μπροστά μου… όχι δεν έτυχε ποτέ να δω κάποιο τέτοιο περιστατικό πάντοτε επέλεγα πολύ προσεκτικά τις δουλειές μου και καλώς ή κακώς εμείς στο χώρο ξέρουμε τι συμβαίνει, τι έχει γίνει με όλες αυτές τις ιστορίες, δηλαδή τις γνωρίζαμε χρόνια τώρα… ήταν γνωστές.

Θεοφανία ΠαπαθωμάΘεοφανία ΠαπαθωμάΘεοφανία Παπαθωμά

(Visited 473 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*