Χρυσά κοσμήματα: Ποια νυφικά κοσμήματα ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ σας;

Newsroom
29/02/2024 18:40
 
 
 

 

Κανένα νυφικό σύνολο δεν είναι ολοκληρωμένο, αν δε συνοδεύεται και από τα αντίστοιχα χρυσά κοσμήματα. Φυσικά εννοείται, ότι θα φοράτε το δαχτυλίδι αρραβώνων εκείνη την ημέρα. Όμως για να αναδείξετε το σύνολό σας θα χρειαστείτε και τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως σκουλαρίκια, βραχιόλι και περιδέραιο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου τα κοσμήματα είναι ένας ιδιαίτερα προσωπικός τρόπος έκφρασης. Έτσι όταν ψάχνετε για χρυσά κοσμήματα, που θα φορέσετε την ιδιαίτερη εκείνη μέρα, πρέπει να φορέσετε κάτι, που θα είναι ιδιαίτερο για εσάς. Επίσης να θυμάστε: Δε θέλετε κομμάτια που θα επισκιάσουν το σύνολο, αλλά θα το αναδείξουν.

Ακολουθεί μια λίστα με κοσμήματα, που θα ταιριάξουν σε κάθε επίδοξη νύφη ανάλογα με το στυλ της. Διαβάστε και βρείτε κι εσείς τι σας ταιριάζει.

1. Διαμάντια: Ποιος είπε ότι δεν αποπνέουν ρομαντισμό;

Εάν είστε μια ρομαντική νύφη υπάρχει ένας τρόπος να αποπνέουν το ίδιο στυλ και τα κοσμήματά σας. Επιλέξτε κοσμήματα, που λένε μια ιστορία. Τι εννοούμε; Τα κοσμήματα με εγχάραξη αποπνέουν ρομαντισμό. Μπορεί να είναι τα αρχικά σας, η ημερομηνία του γάμου, μια σύντομη αγαπημένη φράση. Σκεφτείτε μάλιστα, ότι αυτά τα κοσμήματα μπορεί να γίνουν οικογενειακό κειμήλιο από διαμάντια, που θα περνά από νύφη σε νύφη.

Αντί για εγχάραξη μπορεί το σχέδιό τους να λέει μια ιστορία. Πχ ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, όπου το στο πάνω μέρος του φύλλα πλατίνας σχηματίζουν τα πέταλα ενός λουλουδιού, ταιριάζει σε μια νύφη, που αγαπά τα λουλούδια.

2. Μαγευτικά φλοράλ μοτίβα

Για την μοντέρνα και ταυτόχρονα ρομαντική νύφη τα φλοράλ σκουλαρίκια συνιστούν μια εκλεπτυσμένη και εντυπωσιακή επιλογή. Ιδανικά επιλέξτε κομμάτια που ταιριάζουν με το μέταλλο από το οποίο αποτελείται το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας.

Αν μάλιστα επιδιώκετε συνέπεια στην εμφάνισή σας θα πρέπει και η βέρα να είναι από το ίδιο μέταλλο. Προσέξτε, ώστε τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας να είναι απλά για να μη δείχνει υπερφορτωμένο το σύνολο.

3. Κολιέ Ριβιέρα για εκθαμβωτικές νύφες

Τα κολιέ ριβιέρα ή τα κολιέ γραβάτα αναδεικνύουν εξαιρετικά ένα νυφικό με ντεκολτέ σε V σχήμα ή σε σχήμα καρδιάς. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα κομψα χάρη του μίνιμαλ σχεδιασμού τους. Φοριούνται άνετα μόνα τους ως μέρος ενός λιτού στυλ ή συνδυάζονται υπέροχα με λεπτά και διακριτικά σκουλαρίκια με διαμάντια ή με το αντίστοιχο ριβιέρα βραχιόλι.

4. Μαργαριτάρια: Η κλασική επιλογή

Εάν αναλογιζόμενη τον γάμο σας, φέρνετε στο νου κάτι σε Audrey Hepburn ή Jackie Kennedy, τότε επιλέξτε μαργαριτάρια, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα ζευγάρι ολοστρόγγυλα μαργαριτάρια πλαισιώνουν εξαιρετικά το πρόσωπό σας για ένα κλασικό και κομψό look.

5. Αστραφτερα σμαράγδια για σκουλαρίκια statement

Τα σκουλαρίκια statement με πολύτιμους λίθους, όπως τα σμαράγδια, είναι για νύφες που τολμούν. Αστραφτερά και εντυπωσιακά από κάθε οπτική, τα σκουλαρίκια αυτά που ξεκινούν από το αυτί και καταλήγουν στους ώμους δίνουν μια δραματική κίνηση στην εμφάνισή σας.

6. Νυφικά χτενάκια με διαμάντια και μαργαριτάρια

Ένα νυφικό χτενάκι έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια, καθώς συμπληρώνει το νυφικό στυλ, ειδικά αν επιλέξετε να μη φορέσετε βέλο. Όταν έρθει η στιγμή να αποφασίσετε τι στυλ θα επιλέξετε, δείτε τι σας εκφράζει καλύτερα. Μια παραδοσιακή νύφη επιλέγει συνήθως απλά σχέδια με πέρλες ή μια διακριτική σειρά από απαστράπτοντα στρας.

Μια νύφη που αγαπά το μοντέρνο στυλ επιλέγει χτενάκι σε ενυτπωσιακά σχέδια ή headband από φύλλα χρυσού. Τέλος η ρομαντική νύφη επιλέγει νυφικά χτενάκια με λουλούδια είτε υφασμάτινα είτε φλοράλ μοτίβα με πέρλες και στρας.

7. Μπαρόκ πέρλες για επιβλητικά κομψή νύφη

Σε ένα σατέν νυφικό με λιτές γραμμές χωρίς πολλά στολίδια και υπερβολές τα περιβόητα και σπάνια μπαρόκ μαργαριτάρια δίνουν αυτό που χρειάζεται. Τα συγκεκριμένα μαργαριτάρια είναι είτε του γλυκού νερού είτε της ανοιχτής θάλασσας και βγαίνουν σε ακανόνιστο σχήμα. Μάλιστα έχουν λευκούς, μαύρους ή χρυσούς ιριδισμούς, κάτι που μαζί με το ακαθόριστο σχήμα τους τα κάνει μοναδικά.

Μεταχειρισμένα ρολόγια σε νύφη; Αν είναι οικογενειακό κειμήλιο!

Εύλογα θα διερωτηθεί κάποια, αν τα μεταχειρισμένα ρολόγια έχουν θέση στον καρπό μιας νύφης. Για την ακρίβεια αν οποιοδήποτε ρολόι έχει θέση στο χέρι μιας νύφης. Ναι, αν μιλάμε για ένα vintage οικογενειακό κειμήλιο, που είναι ρολόι βραχιόλι. Σε αυτή την περίπτωση και αν το νυφικό σας είναι σε vintage στυλ, όχι απλώς ταιριάζει αλλά αναδεικνύει ιδανικά το στυλ σας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 40 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*