Τα “πήρε όλα και έφυγε”

admin
23/01/2015 10:51
 
 
 

300 χιλιάδες ευρώ πήρε στον τάφο του 90χρονος ο οποίος ζήτησε από την γυναίκα του, όταν πεθάνει, να τον θάψει με το μαξιλάρι του.

 Προηγουμένως είχε μεταβεί στην τράπεζα και έκανε ανάληψη εν αγνοία της συζύγου περίπου 300 χιλιάδων ευρώ, τα οποία στη συνέχεια έκρυψε μέσα στο μαξιλάρι.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, το πρωτοφανές περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες, στην Αρχαία Ολυμπία και αποκαλύφθηκε όταν μετά το θάνατο του 90χρονου η σύζυγος του επιχείρησε να κάνει ανάληψη του ποσού αλλά έκπληκτη ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε μίa.

Aφού ενημερώθηκε ότι ο ηλικιωμένος είχε σηκώσει τα χρήματα η σύζυγος με τους συγγενείς άρχισαν να αναζητούν σε συνεργασία με τις αρχές, τι έγιναν τα χρήματα μέχρι που εκείνη θυμήθηκε την εμμονή του θανόντος με το μαξιλάρι.Τα χρήματα βρέθηκαν αφού εξασφαλίστηκε προηγουμένως άδεια εκταφής του νεκρού.

 

Πηγή: www.lifo.gr

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.