Mitos ARTernative BAR στο Χαλκί της Νάξου

mitos 2
admin
19/01/2018 15:07
 
 
 

Ο Μίτος ξετυλίγεται και σας οδηγεί στο Χαλκί...

Στον παραδοσιακό οικισμό Χαλκί, στο κέντρο της Νάξου, άνοιξε τις πόρτες του ο ΜΙΤΟΣ.

Στεγασμένος σε ιστορικό νεοκλασικό σπίτι -παλιό παντοπωλείο, φτιαγμένος από πέτρα και ξύλο με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, σε χώρο υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερο art-deco και χρωματισμούς που εναρμονίζονται με το οικιστικό περιβάλλον, περιμένει τον κάθε ένα μας για να τον οδηγήσει σε εναλλακτικά μονοπάτια γεύσης.

Προσφέρει ποικιλία αρωματικών καφέδων, σπιτική σοκολάτα ρόφημα με μπαχαρικά –συνταγή των ιδιοκτητών-, διάφορα είδη κρασιών και εγχώριας μπίρας, κοκτέιλς, σπιτικά εδέσματα -αλμυρά και γλυκά-, φρουτοσαλάτες, ναξιώτικο γιαούρτι κ.α.

Οι πίτσες ζυμώνονται καθημερινά με μεράκι και σκεπάζονται με ντόπια κυρίως τυριά, φρέσκα λαχανικά και ποιοτικά αλλαντικά, δημιουργώντας μια λίστα με διάφορες λαχταριστές γευστικές εκδοχές. Το μυστικό της ζύμης αλλά και της σάλτσας στηριγμένο σε τοπικά μυρωδικά, έχει κερδίσει ήδη τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Στο Μίτο θα βρείτε μια βιβλιοθήκη την οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να αξιοποιήσει προκειμένου να συλλέξει σπάνιες πληροφορίες για τη Νάξο.  

Ένα ποτήρι καλό κρασί, με τη συνοδεία απολαυστικών γεύσεων και αιθέριας μουσικής στο Mitos Arternative Bar μεταμορφώνεται σε μίτο που μας οδηγεί έξω από τον προσωπικό μας λαβύρινθο…
Ο Μίτος είναι ανοιχτός από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ!

(Visited 1.224 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*