Νέο video clip της Λέτας Κορρέ με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη – Δύο νησιώτικα με ήχους από ποντιακή λύρα και βιολί

Newsroom
23/08/2022 23:56
 
 
 

 

Κυκλοφόρησε το νέο video clip της Λέτας Κορρέ και του Ματθαίου Τσαχουρίδη με τα νησιώτικα τραγούδια «Μάτια μου μελαγχολικά – Μετάνιωσες και γύρισες» συνοδευόμενα από βιολί, λαούτο και …ποντιακή λύρα.

Το video clip ανέβηκε την Τρίτη στο youtube και ήδη κάνει επιτυχία. Πρόκειται για δύο παλιότερα τραγούδια-επιτυχίες της Λέτας Κορρέ αυτή τη φορά τραγουδισμένα από την αξιόλογη ερμηνεύτρια του νησιώτικου Λέτα Κορρέ μαζί με τον λυράρη ποντιακής λύρας και τραγουδιστή Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Τα γυρίσματα του video clip έχουν γίνει στη Νάξο (Κινίδαρο και Χώρα) και όπως διακρίνουμε στις εικόνες σε αυτό συμμετέχουν εκτός από τους ερμηνευτές και τους μουσικούς, ο στιχουργός Θανάσης Περιστεράκης και χορευτές από τον Κινίδαρο.

Βιολί παίζει ο Πολυχρόνης Κορρές, ποντιακή λύρα ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και λαούτο ο Αντώνης Κονιτόπουλος.

Τους στίχους στα τραγούδια έχει γράψει ο Θανάσης Περιστεράκης και τη μουσική ο Αντώνης Κονιτόπουλος.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη συνεργασία των δύο ερμηνευτών παραδοσιακής μουσικής και όπως δηλώνει ο Ματθαίος Τσαχουρίδης:

«Τα νησιώτικα πάντα συγκινούσαν την ψυχή μου. Πάντα τα τραγουδάω παίζοντάς τα με το βιολί και την ποντιακή μου λύρα, όπου κι αν βρεθώ. Έτσι επιλέξαμε δύο τραγούδια που έχω αγαπήσει εδώ και πολλά χρόνια και αποφασίσαμε να τα αναβιώσουμε με τους ήχους της ποντιακής λύρας και του αιγαιοπελαγίτικου παραδοσιακού βιολιού. Με αυτά τα τραγούδια μοιράζομαι μαζί σας την αγάπη που έχω για τη μουσική αυτή».

Δείτε το νέο video clip

(Visited 3.316 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*