Νάξος: Οι απονομές στους νικητές του 8ου Πρωταθλήματος Τάβλι «Heaven’s Café» – Σε εξέλιξη το φετινό πρωτάθλημα

Newsroom
26/11/2022 23:19
 
 
 

 

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και παρουσία πολλών φίλων του αθλήματος αλλά και θεατών πραγματοποιήθηκε η τελετή των απονομών στους νικητές του 8ου Πρωταθλήματος Τάβλι «Heaven’s Café» της περιόδου 2021-2022 που κλείνει φέτος την πρώτη δεκαετία της ύπαρξής του.

Το εν λόγω πρωτάθλημα (8ο) είχε ακυρωθεί λόγω καραντίνας στερώντας τότε τους Fan του αθλήματος από την αγαπημένη τους ετήσια χειμερινή συνήθεια.

Στην ομιλία του στην αρχή της έναρξης της βραδιάς ο οικοδεσπότης του τουρνουά Απόστολος Καρεγλάς μεταφέροντας τις σκέψεις της οργανωτικής επιτροπής επεσήμανε ότι κανείς δεν πίστευε πριν από 10 χρόνια ότι η διοργάνωση θα έχει τόση διάρκεια και συνέχεια εμφανίζοντας ανοδική πορεία σε συμμετοχές αλλά και σε ποιοτική εξέλιξη των παικτών μέσα από την ευγενή άμιλλα.

Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται ραγδαία και κανονικά συμπληρώνοντας ρεκόρ συμμετοχών και αξίζει να πούμε ότι πέρυσι η Επιτροπή βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση και απέκλεισε λόγω των μέτρων του εμβολιασμού κάποιους παίκτες να συμμετάσχουν.

Ξεκινώντας τις απονομές της προηγούμενης περιόδου πρώτα έγινε η απονομή στον Μανώλη Γ. Σορώκο ο οποίος με το χάλκινο μετάλλιο που πήρε συμπλήρωσε όλη τη συλλογή, αφού ήδη έχει χρυσό και ασημένιο.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μάριος Καλογείτονας ο οποίος είναι ο πρώτος Αγερσανιώτης από τους πολλούς που διαγωνίζονται που φτάνει τόσο ψηλά. Ίσως είναι ο πιο εξελίξιμος παίκτης του τουρνουά, αθόρυβος θα λέγαμε και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Στην πρώτη θέση το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο παρέλαβε ένας μεγάλος παίκτης ο Γιώργος Μαγκανάρης ο οποίος δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να στεφθεί πρωταθλητής. Να πούμε ότι μετά τη Χώρα η περιοχή που έχει αναδείξει περισσότερες φορές από μία πρωταθλητή, είναι η Μονή με τους 2 εκπροσώπους της Μαγκανάρη-Κοντοπίδη.

Τα βλέμματα όλων πλέον είναι στραμμένα στο φετινό πρωτάθλημα και αναμένουμε να δούμε τον επόμενο “βασιλιά” που θα αναδειχθεί την ερχόμενη άνοιξη. Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθούμε αναμετρήσεις ανάλογες με αυτές του …Μουντιάλ, δηλαδή εκπληκτικές ανατροπές και μεγαλειώδης νίκες. Σημασία έχει πως οι συμμετέχοντας απολαμβάνουν το παιχνίδι αρπάζοντας την ευκαιρία από την συμμετοχή τους σε μια τόσο αξιόλογη διοργάνωση.

Τα ζάρια εξακολουθούν να κυλάνε κάνοντας τα τερτίπια τους όπως η ίδια η ζωή. Άλλωστε η υπόθεση των τυχαίων συμπτώσεων δεν είναι σημερινή. Αποτελεί αρχαία θεωρία, την οποία κατά την προχριστιανική εποχή υποστήριξαν οι Δημόκριτος, Επίκουρος και Λουκρήτιος. Θαυμασιότατα ειρωνεύτηκε αυτήν ο Βολταίρος με τα επόμενα λόγια του, τα οποία μολονότι εμφανίζονται ως ευφυής αστειότητα, αντιγράφουν επακριβώς και πιστά την πραγματικότητα. “Πάρτε σάκο γεμάτο με σκόνη” έγραφε ο Βολταίρος. “Αδειάστε τον μέσα σε βυτίο. Κουνήστε το κατόπιν καλά και για πολλή ώρα. Θα δείτε ότι θα προέλθουν κατά τη διάρκεια της κίνησης αυτής φυτά, ζώα και εικόνες”….

(Visited 530 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.