Ο Πανναξιακός ΑΟ κόβει πίτα με LIVE διασκέδαση

admin
09/02/2015 22:55
 
 
 

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στο "Like Home" bar στην παλιά πόλη στη Χώρα της Νάξου.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει live πρόγραμμα με τους Βάιο Κωσταντινίδη, Όλγα Λεόνη και την ορχήστρα τους. Η διοίκηση της Ναξιακής ομάδας υπόσχεται μια υπέροχη βραδιά και καλεί όλους στην εκδήλωση για να διασκεδάσουν και να ενισχύσουν τον Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Ο Πανναξιακός Α.Ο., την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στο Like Home Barκόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και στην συνέχεια ακολουθεί Ελληνικό Live με τους Βάϊο Κωνσταντινίδη την Όγλα Λεόνη και την ορχήστρα τους!!!
Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε μαζί με την ομάδα της καρδιάς μας την ΠΑΝΝΑΞΑ!!!
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ: 20:30
ΕΝΑΡΞΗ LIVE: 22:30

Είσοδος υπέρ του Πανναξιακού 5 ευρώ
Κρατήσεις: 6942830326 – 6977238622

Η κοπή πίτας των φιλάθλων του Πανναξιακού στην Αθήνα

Την πίτα του έκοψε στην Αθήνα, ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 8:00 το βράδυ στην ταβέρνα – κουτούκι "ΝΑΞΟΣ" του Νεμπότη, που βρίσκεται στο Γαλάτσι (ιδιοκτησίας της οικογένειας του ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού Β. Γαλάνη). "Οι ευχές τους και ευχές μας για το καλό του Πανναξιακού και το καλό όλων μας" σημειώνει στην ανακοίνωση του ο Πανναξιακός ΑΟ.

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*