Πρόσκληση στο αποκριάτικο γλέντι του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολιχνίου Νάξου

Newsroom
08/03/2024 00:20
 
 
 

 

Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολιχνίου «Η Αγία Παρασκευή» προσκαλεί όλους στο ετήσιο αποκριάτικο γλέντι του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο κέντρο «ΜΑΛΑΜΑΣ», από τις 16:00 έως το βράδυ, υποσχόμενη αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Οι επισκέπτες καλούνται να φορέσουν τις πιο ευφάνταστες μάσκες και στολές τους – ή και χωρίς – για να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη χορό, γέλιο και γλέντι. Ζωντανή λαϊκή και παραδοσιακή νησιώτικη μουσική, τσαμπούνα και τουμπάκι, θα συνοδεύσει τις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ για όσους επιθυμούν να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα, η κουζίνα του κέντρου θα είναι ανοιχτή από τις 1:30 το μεσημέρι.

Με είσοδο μόλις 7€, το αποκριάτικο γλέντι αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να ενωθούν, να διασκεδάσουν και να στηρίξουν τον Σύλλογο στην προσπάθειά του να προάγει τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του τόπου. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6970651052.

Ο Σύλλογος τονίζει τη σημασία της παρουσίας όλων στο γλέντι, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια της υποστήριξης για παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον, προσφέροντας κίνητρο για την προβολή και την ενίσχυση της τοπικής παράδοσης και κουλτούρας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 552 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*