Νάξος: Φεστιβάλ Θεάτρου «Παρά θίν αλός»

Νάξος: Φεστιβάλ Θεάτρου «Παρά θίν αλός»
Newsroom
31/05/2019 19:27
 
 
 

 

Εννέα χρόνια τώρα το Φεστιβάλ Θεάτρου «Παρά θίν αλός» του Χρήστου Ζέλα, έρχεται να ταράξει τα θεατρικά νερά της Νάξο και όχι μόνο… παρουσιάζοντας μοναδικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, από το Ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Φέτος, στα πλαίσια του ένατου φεστιβάλ, τα έξι τμήματα του «Παρά θίν αλός» συμπράττουν, με σκοπό να παρουσιάζουν τρία μοναδικά έργα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 8:00 το βράδυ, ανοίγουν αυλαία τα δύο εφηβικά τμήματα, με το μουσικοθεατρικό κοινωνικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η Τελευταία μαύρη γάτα».

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 8:00 το βράδυ οι “Naxos junior plus” και “Naxos junior”, θα παρουσιάσουν το ιστορικό παιδικό έργο, επίσης του Ευγένιου Τριβιζά, «Το όνειρο του σκιάχτρου».

Για να κλείσει ο κύκλος του ένατου φεστιβάλ με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Τα δύο τμήματα ενηλίκων του «Παρά θίν αλός», στο θρυλικό έργο «Το μεγάλο μας τσίρκο», του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το Σάββατο 15, την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ.

Όλα σε διδασκαλία και σκηνοθεσία Χρήστου Ζέλα
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο δημοτικό θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, με είσοδο ελεύθερη
για το κοινό.

(Visited 485 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.