Αποκριάτικο γλέντι με τη Μαρία Νομικού και το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου

Newsroom
13/02/2020 01:08
 
 
 

 

Αποκριάτικο γλέντι προετοιμάζει ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9:30 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι πρωίας, σύμφωνα με τους διοργανωτές, μιας και η Μαρία Νομικού με το συγκρότημα της θα κρατήσει το κέφι αμείωτο.

Ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Φιλωτιτών θα γίνει στην αίθουσα δεξιώσεων “ΟΡΦΕΑΣ”  (Πατριάρχου Γρηγορίου 69, Καλλιθέα, δίπλα στον Ηλεκτρικό Σταθμό Καλλιθέας).

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, οι κρατήσεις είναι πολλές και για το λόγο αυτό, καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με κάποιον από τα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να κλείσουν θέση.

(Visited 837 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.