«Απόδραση από τη λογική»: Διαδικτυακό Magic Show από τον κορυφαίο Έλληνα illusionist Sankara

Newsroom
05/03/2021 15:19
 
 
 

 

«Η πιο ωραία εμπειρία που μπορούμε να έχουμε είναι το μυστηριώδες. Είναι το πρωταρχικό συναίσθημα που βρίσκεται στην βάση της αληθινής τέχνης και της αληθινής επιστήμης».

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο κορυφαίος Έλληνας illusionist Sankara και η ομάδα του σας προσκαλούν στο ολοκαίνουργιο Magic Show, «Απόδραση από τη Λογική».

Ο Sankara έρχεται για να υποδεχθεί τους λάτρεις των μαγικών και των Ψευδαισθήσεων -τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές- αλλά και να προσκαλέσει νέους φίλους για να απολαύσουν πρωτότυπα και απίστευτα tricks που είναι κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Έχοντας ως «άσσο στο μανίκι» του νέα και παράτολμα νούμερα, το μοναδικό και αγχολυτικό του χιούμορ και την συνέπεια που διακρίνει κάθε του παράσταση, ο Sankara γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας!

*Απόδραση από τη λογική: Καθώς οι 2 γοητευτικές του παρτενέρ τον εξαφανίζουν, αφήνοντας ορατά μόνο το κεφάλι, τις παλάμες και τις πατούσες του.

*Απόδραση από τη λογική: Με τον Sankara να περνάει όλο το σώμα του μέσα από μία μεγάλη κορνίζα καθρέφτη.

*Απόδραση από τη λογική: Καθώς o μάγος και παρτενέρ πολύ γρήγορα και εξ αποστάσεως αλλάζουν θέση …και πολλά ακόμα μαγικά μεγάλης κλίμακας που έχουν σκοπό να ψυχαγωγήσουν και να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους.

*Απόδραση από τη λογική: Mε τον Sankara να ξεπερνάει τον εαυτό του και με γυμνά πόδια και δεμένα μάτια να περπατάει επάνω σε διάδρομο που βρίσκεται μεγάλη ποσότητα σπασμένων γυαλιών

Σε αυτό το show καλεσμένοι θα είναι διάφοροι celebrities της εγχώριας showbiz και όχι μόνο, οι οποίοι θα συμμετέχουν ενεργά στα διαδραστικά μαγικά του Sankara.

Ένα πολύ ιδιαίτερο act αφορά τον Sankara και τους τηλεθεατές με σκοπό να προβλέψει την δική τους επιλογή και να διαβάσει τη σκέψη τους.

Από τα highlights αυτού του show θα είναι και το μεγάλο φινάλε του Sankara, ο οποίος σε εξωτερικό χώρο θα προσπαθήσει να αποδράσει από ύψος 30 μέτρων αλυσοδεμένος και κρεμασμένος ανάποδα.

Μια δράση που απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και ικανότητα μιάς και οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες και ιδιαίτερες.

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε το πιο εντυπωσιακό και μοναδικό Μagic Show από τον κορυφαίο του είδους.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*