Το Ναξιακό πρωτάθλημα τάβλι επιστρέφει δριμύτερο στο Heaven’ s café

Newsroom
10/10/2021 23:19
 
 
 

 

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να “φρέναρε” προσωρινά το Παναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει το Heaven’ s café, όμως αυτό επιστρέφει δριμύτερο, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

«Μια ζαριά μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή» λέει το Heaven’ s café και καλεί τους φίλους του παιχνιδιού να δηλώσουν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση…

Δείτε τι αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Στην πορεία του χρόνου μία σωστή απόφαση σε καθοριστική στιγμή ακόμη κι αν είναι τολμηρή μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή.

Κάτι σαν τη ζαριά που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ή να χάσεις .

Στις μέρες μας έχουμε ανάγκη να ξαναρίξουμε τις ζαριές μας να πάρουμε ξανά τη ζωή μας στα χέρια μας… αυτό δηλαδή που λένε τώρα τελευταία την «επιστροφή στην κανονικότητα» .

Αυτή η κανονικότητα η λατρεμένη συνήθεια, η αγαπημένη ενασχόληση για κάποιους δεν ήταν άλλη, από την επί 7 συναπτά έτη διοργάνωση του «Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι» στο Heaven’ s café.

Μετά λοιπόν από την αναγκαστική ανάπαυλα όσων προηγήθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια επιστρέφουμε στη δράση.

Καλούμαστε να προχωρήσουμε για νέες νίκες, καινούργιες συναρπαστικές αναμετρήσεις και αναπάντεχες ήττες.

Οι καιροί επιβάλλουν την τήρηση συγκεκριμένων μέτρων προστασίας.

Όλα τα χρόνια η διεξαγωγή του τουρνουά χαρακτηρίστηκε από υποδειγματική οργάνωση και συνέπεια έτσι θα συνεχιστεί και φέτος. Αυστηρά και μόνο για όσους  έχουν πιστοποιητικό  εμβολιασμού ή  νόσησης  όπως ο νόμος προβλέπει για τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων αλλά και όπως μας επιτάσσει ο σεβασμός για την υγεία των συνανθρώπων μας.

Καλούνται λοιπόν όσοι θέλουν υπό αυτούς τους όρους να συμμετέχουν στο “8ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ-HEAVENS CAFÉ 2021-2022” να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.  2285022747) μέχρι 25/10. Αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα ακολουθήσει η τελετή των απονομών της προηγούμενης διοργάνωσης και ταυτόχρονα θα γίνει και η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων στο νέο τουρνουά.

Ας πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας κι ας ρίξουμε τα ζάρια, οι αποφάσεις και οι επιλογές μας καθορίζουν τη ζωή μας.

Καλό Χειμώνα σε όλους και σας περιμένουμε.

Διοργανώτρια αρχή Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι: “Heaven’s café”

(Φώτο: από προηγούμενο πρωτάθλημα τάβλι)

(Visited 471 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.