Η Condor συνεργάζεται με τη SKY express και πετάει για Πάρο και Νάξο αυτό το καλοκαίρι

Newsroom
22/01/2022 15:20
 
 
 

 

Από αυτό το καλοκαίρι, η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία αναψυχής της Γερμανίας θα προσφέρει 17 απευθείας συνδέσεις με τον πιο δημοφιλή προορισμό διακοπών που είναι η χώρα μας. Μαζί με τη νέα συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία SKY express, η Condor θα πραγματοποιεί πτήσεις σε έντεκα επιπλέον προορισμούς. Η νέα συνεργασία θα αυξήσει επίσης τις συνδέσεις με υπάρχοντες προορισμούς.

Από τον Ιούλιο του 2022, οι επιβάτες της Condor θα μπορούν να ταξιδεύουν άνετα μέσω Αθήνας, Ρόδου, Κέρκυρας και Ηρακλείου στους έντεκα νέους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών όπως η Νάξος, η Πάρος και η Μυτιλήνη. Από τη Γερμανία, οι επιβάτες θα μπορούν να πετούν από το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, το Μόναχο και τη Λειψία.

«Μαζί με τη SKY express, η Condor προσφέρει στους επιβάτες της ένα άνετο ταξίδι προς τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, με έναν ευέλικτο ταξιδιωτικό προγραμματισμό», δήλωσε ο Ralf Teckentrup, Διευθύνων Σύμβουλος της Condor. «Επομένως, όχι μόνο επεκτείνουμε το δίκτυο των δρομολογίων μας, αλλά προσφέρουμε επίσης στους επιβάτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν μόνοι τους την ποικιλομορφία της χώρας».

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Condor για τη συνεργασία της μαζί μας. Συνεχίζουμε τις συνεχείς προσπάθειές μας και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να συνάψουμε περαιτέρω νέες συνεργασίες με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες της περιοχής μας. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη στρατηγική μας. Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες στους επιβάτες μας, αλλά και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού», τόνισε ο Γιάννης Λιδάκης, Εμπορικός Διευθυντής της SKY express.

(Visited 2.189 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*