VIDEO: «Surviving the Balkans» με τον Adam Riemann και τον Ευθύμιο Αλιμπέρτη – Διαδρομές που κόβουν την ανάσα και …καταλήγουν στη Νάξο

Newsroom
10/09/2022 16:37
 
 
 

 

Πέντε χώρες, 3.000 χιλιόμετρα, δύο μηχανές (dirt bikes) και μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα! Ο δημοφιλής αναβάτης Adam Riemann (Άνταμ Ρήμαν) και ο φίλος του Ευθύμιος Αλιμπέρτης (από τη Νάξο) διασχίζουν τα Βαλκάνια μέσα σε μόλις πέντε ημέρες!

Κροατία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Αλβανία …Ελλάδα. Πέντε χώρες, πέντε ημέρες 3.000 χιλιόμετρα και η κατάληξη στη Νάξο.

Οδηγώντας τις μοτοσυκλέτες KTM Adventure, 2022 890 και 1290 Adventure R, οι δύο άνδρες με ελάχιστο εξοπλισμό κατασκήνωσης, δεν έχουν προγραμματισμένη καμία διαδρομή αλλά και ούτε μία κράτηση σε ξενοδοχείο!

Το περιπετειώδες ταξίδι τους βασίστηκε αποκλειστικά στο GPS του Adam, το οποίο είχε ρυθμιστεί ώστε να παρακολουθεί τη μικρότερη απόσταση μεταξύ των σημείων της διαδρομής και να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερους μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Αμέσως μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και μοναδική εμπειρία ο Άνταμ και ο Ευθύμης κατέληξαν στη Νάξο …να οργώνουν με το σκάφος του Ευθύμη το απέραντο γαλάζιο και να εξερευνούν ένα ναυάγιο, κάπου στο Αιγαίο.

Ο Adam Riemann έμεινε στη Νάξο -που έχει λατρέψει- μαζί με την οικογένεια του για δεκαπέντε ημέρες και υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει με …νέες περιπέτειες.

Να σημειωθεί ότι ο Adam Riemann συμμετείχε στο Naxos Adventure Rally 2017 και 2018 και τα βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο youtube, έκαναν το γύρο του πλανήτη.

Surviving the Balkans on a KTM 890 R and 1290 Super Adventure R 

(Visited 990 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*