Σε Ίο και Σίκινο ρίχνουν άγκυρα οι «Θαλασσόλυκοι»

Newsroom
20/11/2020 23:15
 
 
 

 

Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο ταξιδεύουν με το ιστιοπλοϊκό τους στις Κυκλάδες και εμείς σαλπάρουμε και αρμενίζουμε μαζί τους κάθε Σάββατο στις 16.30, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, οι “Θαλασσόλυκοι” ρίχνουν άγκυρα σε Ίο και Σίκινο. Δοκιμάζουν πρωτότυπα θαλάσσια παιχνίδια στα καταγάλανα νερά της παραλίας Μαγγανάρι της Ίου, ενώ για πρώτη φορά  ζουν την εμπειρία των Aponeristas στη Σίκινο, αφού βουτάνε στο λιμάνι για να αποχαιρετήσουν το πλοίο της γραμμής, έθιμο που υπάρχει πολλά χρόνια στο νησί.

Ακόμη, επισκέπτονται τις δυο πανέμορφες χώρες των νησιών, απολαμβάνοντας τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα των Κυκλάδων, ενώ τέλος βρίσκονται στην Επισκοπή Σικίνου, ένα ταφικό μνημείο του 3ου αιώνα μ.Χ., στην οποία βρέθηκε πρόσφατα ένας ασύλητος τάφος μια επιφανούς γυναίκας του νησιού.

Θαλασσόλυκοι

Οι Θαλασσόλυκοι για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ, με νέες περιπέτειες… Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο, αφήνουν την άνεση του σπιτιού τους και ταξιδεύουν για έναν ολόκληρο μήνα με ιστιοπλοϊκό, αψηφώντας τους κυκλαδίτικους ανέμους.

Φέτος στο ταξίδι τους, επισκέπτονται 18 νησιά των Κυκλάδων. Με βασικά τους “όπλα” τη θετική τους διάθεση και τη λαχτάρα για αναζήτηση νέων εμπειριών θα ταξιδέψουν για να συναντήσουν μοναδικούς ανθρώπους και να βρεθούν σε μαγικές γωνιές των νησιών.

(Visited 261 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*